פאן דה מוארטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פאן דה Muerto. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 283 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-16 מנות. 27 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. אם יש לכם גרידת תפוז, מלח, סוכר בצבע ורוד בהיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Pan de Muerto, Patricia Quintana ' S Pan de Muerto, ו Cakespy: פרידה קאלו של פאן דה מוארטו.
הוראות
עבור הלחם: התאם את מתלה התנור למצב בינוני נמוך יותר וחמם תנור ל 200 ° F. ברגע שהתנור מגיע לטמפרטורה, כבה אותו. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מערבבים שמרים ו 1 כף קמח בקערה קטנה עם מים חמים.
בואו לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
מערבבים את שאר הקמח, הסוכר, המלח, מי פריחת התפוז, גרידת התפוז, וחלב חם בקערה. התאמה מיקסר עם חיבור וו ומערבבים על מהירות בינונית עד החומרים משולבים, על 2 דקות (התערובת תופיע יבשה ומתפוררת).
מוסיפים ביצים וחלמון ביצה וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק חלק ומבריק, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד לשלב, 2 עד 3 דקות
לרסס קערה גדולה עם ספריי בישול או מברשת עם שמן.
מעבירים בצק לקערה, משמנים קלות עם תרסיס בישול נוסף או שמן ומכסים במגבת מטבח נקייה ולחה.
תן עלייה (כיבוי) תנור עד הוכפל בגודל, על 2 שעות.
אגרוף בצק למטה ולהעביר משטח עבודה נקי ויבש קל מאובק בקמח.
חותכים את הבצק לשניים, ולאחר מכן, חותכים 1/3 מכל אחד משני ומחלקים את החלקים האלה ל 4 (אלה ישמשו כדי להפוך את הדף דקורטיבי).
לעצב את חתיכות גדולות של בצק לתוך כדורים גדולים ומניחים אחד על כל אחד מסדינים אפייה מוכן.
עם הנותרים 8 חתיכות קטנות של בצק: צורה 2 לתוך כדורים.
מרדדים את השאר לתוך צילינדרים ארוכים 8 אינץ'. הרחב את האצבע המורה, האמצעית והקמיצה (כאילו אתה חותם על המספר
ולחץ על כל אחד מהצילינדרים כדי ליצור שלושה חריצים.
לצבוט ולמתוח את החריצים כדי להפוך את קישוטים דמוי העצם.
מניחים את חתיכות הבצק הדקורטיביות על סדיני האפייה. קל גריז בצק עם תרסיס בישול או שמן לכסות קלות עם לעטוף פלסטיק.
אפשר לבצק לעלות (לכבות) בתנור במשך 1 שעה.
כדי להרכיב: מחממים תנור ל 177°. לנצח חלמון ביצה וקרם בקערה קטנה.
מברשת לחם עם ביצה לשטוף, ולאחר מכן לארגן חתיכות בצק דקורטיבי מברשת עם ביצה לשטוף שוב.
מסדרים את שני הענפים המוגמרים על תבנית אפייה אחת מרופדת בקלף ואופים עד להזהבה, 25 עד 30 דקות.
העברה למתלה קירור ולחם קריר על הסדין כ -10 דקות.
להעביר לחם ישירות קירור מתלה מגניב לחלוטין, על 1 שעה.