פאן מטוגן אמנון
פאן פריד טילפיאן הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 57 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם פלפל טחון, שמן canolan, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: גיליון בריא פאן Tilapian וירקות + ארוחה-Prep, פאן מטוגן אמנון, ו כריך דג אמנון מטוגן במחבת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
בתבנית אפייה רדודה לשלב קמח, תיבול פירות ים, מלח ופלפל.
מוסיפים את האמנון ומעילים קלות בכל צד.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לנער את כל עודפי קמח מתובל ומקום במחבת. חום משני הצדדים, בערך 2 עד 3 דקות לכל צד.
מניחים אמנון על תבנית אפייה המצופה בשקית נייר מכולת או מגבות נייר ולהתחמם בתנור בזמן שאתה מכין את הרוטב.
להנמיך את החום למחבת אמנון היה מבושל נמוך ולהוסיף את החמאה. לאחר החמאה נמסה, מוסיפים את השום, מיץ לימון ופטרוזיליה וקמח במשך 2 דקות.
מניחים את הפילה על צלחות הגשה או מגש, למעלה עם הרוטב לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אן אמי פינו גריס. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
אן אמי פינו גריס
ניחוחות של מאייר לימון, מנדרין, פרח לינדן, פריחת תפוז. טעם של פירות אבן, תפוחים פריך, אגס אסייתי, הל. הגימור יבש, ארוך, מינרליות.הציע זיווגים מזון: עוף צלוי, מולים, גבינות, סקווש בגריל.