פאן פריד הליבוט סטייק עם רוטב ירוק בהיר
פאן פריד הליבוט סטייק עם רוטב ירוק בהיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 854 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך יין, סטייקים הליבוט, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. . זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. , אנו ממליצים לנסות גם : אור (er) סטייק au Poivre עם רוטב ברנדי, הפאן מטוגן הליבוט עם רוטב קורנישון, ו הליבוט בגריל ברוטב ירוק.
הוראות
שוטפים את הסטייקים הליבוט ומייבשים. מתבלים במלח ופלפל, ואז אבק בקמח.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. מטגנים את סטייקים הליבוט בחמאה במשך 4 עד 5 דקות, עד להשחמה יפה.
להפחית את החום בינוני, ומערבבים את היין למחבת, מגרד את כל חתיכות השחמה דבוקות לתחתית.
מערבבים במיץ לימון, ולאחר מכן מערבבים בקרם. מבשלים במשך 2 עד 3 דקות או עד שהוא מתחיל להתעבות. מתבלים בפטרוזיליה, בזיליקום וצלפים ומערבבים עוד דקה.
מגישים הליבוט עם רוטב כפיות על זה.
מקשטים עם פטרוזיליה נוספת אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.