פאן פריד ים בס
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. , שהוא מוצק. נסו בס מפוספס מטוגן עם עגבניות מוקפצות ושמיר, בס מטוגן במחבת, ו פאן פריד ים בס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה עם שמן זית ו 1 כף חמאה. מתבלים את הפילה עם קצת מלח ופלפל.
מניחים פילה במחבת ומבשלים כ 5 דקות בכל צד. כאשר הדגים מבושלים, לשים בצד על צלחת deglaze המחבת עם ורמוט, להוסיף את הקורנית וזעפרן עוזב לבועה עד שהוא מופחת על ידי שני שלישים.
מוסיפים את החמאה שנותרה ומקציפים אחר כך את השמנת הכבדה והחום.
מגישים פילה ברוטב שמנת זעפרן קל ואספרגוס חלוט.