פאן קלוי ארקטיק Char ממולא מנדרינה ושומר
פאן קלוי ארקטיק Char ממולא מנדרינה ושומר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 388 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ יין, נורות שומר, זיתים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Arctic Char with Tangerine-Habanero Glaze And Meyer Lemon Couscous מרק, פאן קלוי ארקטיק Char עם כתום ורוזמרין Beurre Blanc, ו כריכה ארקטית צלויה באיטיות עם ציפוי זרעי חרדל לימון.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
יש לשטוף את הדג ולייבש את הטפיחה. חותכים את המנדרינות דק; להסיר ולשמור את הברכות מן הנורות שומר לחתוך את הנורות לפרוסות עבות.
מערבבים אותם יחד בקערה עם 1/4 כוס שמן זית ומלח ופלפל, לפי הטעם. מתבלים את הדגים מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. למלא את הדג בתערובת מנדרינה ולקשור אותו סגור עם חוט מטבח.
מחממים מחבת סאוט אטומה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים 1/4 כוס שמן זית. כאשר זריקה חמה בזרעי שומר וגרגרי פלפל. מבשלים לטעם את השמן במשך כ 1 דקה, להסיר את התבלינים ולהשליך אותם.
מניחים את הדגים במחבת ומבשלים בכל צד במשך כ 2 דקות.
מכניסים את המחבת לתנור וצולים את הדג במשך כ 15 עד 20 דקות או עד מבושל דרך.
מגישים עם שומר וסלסה זית ורדה.
מניחים את שברי השומר, פטרוזיליה, זיתים, צלפים ואנשובי על קרש חיתוך. קוצצים אותם בסכין עד שהם בסדר גמור.
שים אותם לתוך קערה ומערבבים את שמן הזית, מיץ מנדרינה, וחומץ. לטעום את הסלסה ואת העונה עם מלח ופלפל.