קושירגיל
מוכן ב28 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

פאנינו הוונציאני

פאנינו הוונציאני
ייתכן שפאנינו הוונציאני הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. אם יש לך הודו, לחם שאור, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פאנינו עם פורצ'טה, Foccacia Panino, ו Panino טונה-And-Gruyère (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
למעבד מזון, מוסיפים את הגבינה, החמאה, החרדל והשום. תערובת עד התערובת היא עבה, חלקה ומורחבת.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
חמאהחמאה
גבינהגבינה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מורחים את תערובת הגבינה על צד אחד של כל פרוסת לחם. מסדרים את פרוסות טורקיה על תערובת הגבינה על 6 פרוסות הלחם. למעלה כריכים עם פרוסות הלחם הנותרות, תערובת גבינה בצד למטה, הקשה בעדינות לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
טורקיה כולהטורקיה כולה
לחםלחם
4
חותכים את הכריכים לשניים.
5
חום 3 כפות שמן במחבת כבדה על אש בינונית-נמוכה. מבשלים חצי הכריכים עד חום זהוב מחומם דרך, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
להעביר מגש ואוהל עם לסכל כדי לשמור אותם חמים. חזור עם 3 כפות שנותרו של שמן וכריכים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
מגישים באופן מיידי.