פאנינו הוונציאני
ייתכן שפאנינו הוונציאני הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. אם יש לך הודו, לחם שאור, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פאנינו עם פורצ'טה, Foccacia Panino, ו Panino טונה-And-Gruyère (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
למעבד מזון, מוסיפים את הגבינה, החמאה, החרדל והשום. תערובת עד התערובת היא עבה, חלקה ומורחבת.
מורחים את תערובת הגבינה על צד אחד של כל פרוסת לחם. מסדרים את פרוסות טורקיה על תערובת הגבינה על 6 פרוסות הלחם. למעלה כריכים עם פרוסות הלחם הנותרות, תערובת גבינה בצד למטה, הקשה בעדינות לדבוק.
חותכים את הכריכים לשניים.
חום 3 כפות שמן במחבת כבדה על אש בינונית-נמוכה. מבשלים חצי הכריכים עד חום זהוב מחומם דרך, על 4 דקות לכל צד.
להעביר מגש ואוהל עם לסכל כדי לשמור אותם חמים. חזור עם 3 כפות שנותרו של שמן וכריכים.