פארו, רדיקיו וסלט סלק קלוי
פארו, רדיקיו, סלט סלק קלוי דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 429 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הובא לכם על ידי בתיאבון. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חומץ יין, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. נסו פארו, רדיקיו וסלט סלק קלוי, סלט סלק וצנוניות קלוי, ו סלט ארוגולה סלק צלוי פארו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מסדרים סלק בשכבה אחת בתבנית אפייה 8x8x2 אינץ'.
טפטוף עם שמן צמחי. מכסים בנייר כסף וצלי עד סלק רך, כ 45 דקות. מגניב. לקצץ סלק; לקלף. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. מבשלים פארו בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד במכרז, ערבוב מדי פעם, על 20 דקות.
העברה לקערה גדולה. מערבבים 2 כפות שמן זית, 1 כף חומץ, ושום לתוך פארו חם. מגניב לטמפרטורת החדר.
חותכים כל סלק ל 6 עד 8 טריזים.
הוסף סלק, רדיקיו, בצל ופטרוזיליה לפארו; לזרוק לשלב באופן שווה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
להקציף 2 כפות שמן זית ו 3 כפות חומץ בקערה קטנה.
להוסיף גבינת פטה; לזרוק מעיל.