קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

פארקין

פארקין
אם יש לכם חמאה, ביצה, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : יורקשייר פרקין, עור מסורתי, ו פודינג מעור אגס עם פודינג.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חמאה עמוק 22 ס " מ מרובע עוגה פח וקו עם אפיית קלף. הכה את הביצה וחלב יחד עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
3
ממיסים בעדינות את הסירופ, הטריקל, הסוכר והחמאה יחד במחבת גדולה עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהחום.
5
מערבבים יחד את שיבולת השועל, קמח וג ' ינג ' ר ומערבבים לתערובת הסירופ, ואחריו הביצה והחלב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
6
יוצקים את התערובת לתוך הפח ואופים במשך 50 דקות 1 שעה עד העוגה מרגישה המשרד קצת פריך על גבי. מגניב בדיל ואז לעטוף יותר קלף רדיד. שמור על עד חמישה ימים לפני אכילה אם אתה יכול זה יהיה רך יותר דביק ככל שאתה משאיר את זה, עד שבועיים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ