קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות5
ציון בריאות51
מגזין

פג'יטות עוף פרונטו

פג'יטות עוף פרונטו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את פאג'יטות עוף פרונטו. מתכון ללא חלב זה משרת 5 . מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. צאו לחנות ואספו כוסברה, רצועות עוף דרום מערביות מוכנות לשימוש, טורטיות קמח ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספוני של 85%. מתכונים דומים: פיאסטה עוף פרונטו, עוף קצ'אטורה" פרונטו, ו עוף קצ'אטורה פרונטו.

הוראות

1
במחבת גדולה הקפיצו רצועות פלפל ובצל בשמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את רצועות העוף, הכוסברה, המלח, אבקת השום והפלפל; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
כף על טורטיות; מקפלים בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4
מגישים עם תוספות לבחירתכם.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פג ' יטות בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. הרטפורד קורט הרוסי ריבר פינו נואר (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט מלווים בטעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת על ידי חומציות, טאנינים משיי וגימור ארצי עדין.