פהיטות חזיר משומן
רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם מלח, חזיר צלוי, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. נסו בישול איטי משך Fajitas חזיר, בישול איטי, צלוי, פהיטות חזיר., ו קל משך בשר חזיר פילה-צ'ילי מתוק משך חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את חומץ, סוכר, רוטב ווסטרשייר, מלח, ופלפל קאיין בסיר בינוני.
חום לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים 5 דקות. בינתיים, לחתוך בשר חזיר לפרוסות בעובי 1 אינץ', ואז לגרוס אותו ביד. מערבבים את החזיר לתוך הרוטב, לכסות, וחום דרך, ערבוב מדי פעם.
במחבת גדולה ויבשה מעל חום בינוני-גבוה, טוסט טורטיות אחד בכל פעם עד פריך מעט חרוך סביב הקצוות, על 1 עד 2 דקות לכל צד.
כדי לשרת, כפית קצת חזיר למרכז של טורטייה. למעלה עם כוסברה, אבוקדו, עגבניות, ובצל.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.