פהיטות סטייק עם ממרח אבוקדו טרי
פהיטות סטייק עם ממרח אבוקדו טרי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ יין, מלח, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו פהיטות סטייק צלע עם ממרח אבוקדו, שאריות עוף או פהיטות בקר עם ממרח אבוקדו טרי, ו פהיטות סטייק עם לימון טרי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בצלחת רדודה, להקציף יחד רוטב סויה, חומץ, סירופ תירס, רוטב חריף, ופלפל.
מוסיפים סטייק, פלפלים ובצל וזורקים למעיל. מבשלים מיד או מכסים בניילון נצמד ומקררים עד 24 שעות.
הגדר מחבת nonstick גדולה או מחבת גריל תנור למעלה על חום בינוני. ריסוס עם ספריי בישול ולהוסיף סטייק וירקות, עם המרינדה.
לטגן 5 עד 7 דקות, עד ירקות רכים-פריך.
בינתיים, טורטיות חמות במיקרוגל או על פי הוראות החבילה.
כדי להפוך את ממרח האבוקדו, בשקית zip-top או קערה בינונית, מחית אבוקדו קלות. לאחר מכן מוסיפים עגבניות, שום, מיץ לימון וכוסברה ולשלב. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור.
מגישים fajitas עם ממרח אבוקדו בצד.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק