פהיטות עוף ופלפל
פהיטות עוף ופלפל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 809 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. גשו לסופר וקנו תיבול מקסיקני, פלפל מוקפץ, גבינת מונטריי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מדהים. נסו פהיטות פלפל עוף, פלפל קלוי ופהיטות עוף # Mealstogething, ו עוף בגריל & פהיטות פלפל מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 6 דקות.
מוסיפים פלפל מוקפץ, שום ותבלינים מקסיקניים למחבת. סאוט 6 דקות או עד ירקות רכים ורוב המים התאדו.
מוסיפים עוף ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד מחומם היטב.
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. כפית על תערובת 1/2 כוס עוף על כל טורטייה; מפזרים כל אחד עם 1 כף גבינה. מקפלים התחתון הצדדים של טורטיות למרכז.
מגישים עם שמנת חמוצה דל שומן וסלסה, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.