קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות95
מגזין

פהיטות פטריות עם חומוס אבוקדו

פהיטות פטריות עם חומוס אבוקדו
המתכון פטריות fajitas עם חומוס אבוקדו מוכן בערך 35 דקות. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 707 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 93 אוהדים. אם יש לכם בצל, שמן זית, טורטיות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. חומוס דה Aguacate Y לימון (חומוס אבוקדו וסיד), פהיטות בקר ואבוקדו, ו פהיטות פטריות פורטובלו דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שים את האבוקדו, חומוס, שום, גרידת לימון ומיץ במעבד מזון וויז יחד עד שהוא יוצר עקביות עבה. כף לתוך קערה, עונה ומערבבים את העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לטפטף את הבצל ופטריות עם השמן ומפזרים על תיבול fajita.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פהיטהתיבול פהיטה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מחממים מחבת מחבת על חום גבוה ומבשלים את הבצל במשך 2 דקות בכל צד, ולאחר מכן להסיר מהמחבת ולשמור חם. מבשלים את הפטריות עבור 2 דקות בכל צד או עד מתרכך והופך זהב במקומות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מורחים חלק מהחומוס אבוקדו באמצע כל עטיפה ומעל עם פטריות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
5
תוסיף חסה קרועה וקורטוב טבסקו, אם אתה רוצה, ולעטוף.
מרכיבים שתצטרך
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
רוטב טבסקורוטב טבסקו
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

Fajitas עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.