קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות95
מגזין

פהיטות פטריות עם חומוס אבוקדו

פהיטות פטריות עם חומוס אבוקדו
המתכון פטריות fajitas עם חומוס אבוקדו מוכן בערך 35 דקות. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 707 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 93 אוהדים. אם יש לכם בצל, שמן זית, טורטיות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. חומוס דה Aguacate Y לימון (חומוס אבוקדו וסיד), פהיטות בקר ואבוקדו, ו פהיטות פטריות פורטובלו דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שים את האבוקדו, חומוס, שום, גרידת לימון ומיץ במעבד מזון וויז יחד עד שהוא יוצר עקביות עבה. כף לתוך קערה, עונה ומערבבים את העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
שום גויה®שום גויה®
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לטפטף את הבצל ופטריות עם השמן ומפזרים על תיבול fajita.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פהיטהתיבול פהיטה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
3
מחממים מחבת מחבת על חום גבוה ומבשלים את הבצל במשך 2 דקות בכל צד, ולאחר מכן להסיר מהמחבת ולשמור חם. מבשלים את הפטריות עבור 2 דקות בכל צד או עד מתרכך והופך זהב במקומות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מורחים חלק מהחומוס אבוקדו באמצע כל עטיפה ומעל עם פטריות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
5
תוסיף חסה קרועה וקורטוב טבסקו, אם אתה רוצה, ולעטוף.
מרכיבים שתצטרך
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
רוטב טבסקורוטב טבסקו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

Fajitas עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.