פהיטות פטריות עם חומוס אבוקדו
המתכון פטריות fajitas עם חומוס אבוקדו מוכן בערך 35 דקות. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 707 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 93 אוהדים. אם יש לכם בצל, שמן זית, טורטיות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. חומוס דה Aguacate Y לימון (חומוס אבוקדו וסיד), פהיטות בקר ואבוקדו, ו פהיטות פטריות פורטובלו דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שים את האבוקדו, חומוס, שום, גרידת לימון ומיץ במעבד מזון וויז יחד עד שהוא יוצר עקביות עבה. כף לתוך קערה, עונה ומערבבים את העגבניות.
לטפטף את הבצל ופטריות עם השמן ומפזרים על תיבול fajita.
מחממים מחבת מחבת על חום גבוה ומבשלים את הבצל במשך 2 דקות בכל צד, ולאחר מכן להסיר מהמחבת ולשמור חם. מבשלים את הפטריות עבור 2 דקות בכל צד או עד מתרכך והופך זהב במקומות.
מורחים חלק מהחומוס אבוקדו באמצע כל עטיפה ומעל עם פטריות ובצל.
תוסיף חסה קרועה וקורטוב טבסקו, אם אתה רוצה, ולעטוף.