פודינג אורז בסמטי קרמי
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא קצפת, מלח, מסקרפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פודינג אורז בסמטי עם קוקוס קלוי, אורז בסמטי-איך לבשל אורז בסמטי, ו פודינג אורז קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 2-3 ליטר מעל חום גבוה, להביא אורז, הל, מלח, ו 1 1/2 כוסות מים לרתיחה. חום נמוך יותר כדי לשמור על רתיחה, כיסוי, ומבשלים עד המים נספגים ואורז הוא מכרז, 20 עד 25 דקות. מוך עם מזלג, כיסוי, ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. להשליך תרמילי הל.
בקערה, לשלב שמנת, סוכר, מסקרפונה, ומי ורדים (אם משתמשים). תערובת שוט עם מערבל חשמלי במהירות בינונית, עד מעובה.
מערבבים באורז. כף לשמונה קערות או כוסות קינוח. כיסוי וצינה עד קר, לפחות 1 שעה. ממש לפני ההגשה, מפזרים פיסטוקים קצוצים.