אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלך, פודינג אורז דלעת עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 98 סנט למנה, אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 5 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 295 קלוריות. המתכון הזה של Foodnetwork דורש דבש, מים, שמנת כבדה ואגוז מוסקט טחון. 956 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 74%. נסו פודינג אורז דלעת, פודינג אורז דלעת ופודינג אורז דלעת עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375F.
ציוד שתשתמש בו
דלעת טהורה מארז מוצק (לא מילוי פאי דלעת)
3
מביאים את המים לרתיחה בסיר חסין לתנור של 4 ליטר. מערבבים פנימה את האורז ומכסים. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהאורז כמעט מבושל, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
בקערה גדולה, טורפים יחד את החלב, הדלעת, הדבש, הווניל, הקינמון, הג'ינג'ר, אגוז המוסקט והמלח.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודה
(טעם מקורי)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בעוד האורז עדיין חם, מוסיפים את תערובת הדלעת לסיר ומערבבים היטב לאיחוד. מכסים ומעבירים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים עד שהנוזל מצטמצם בכשליש והתערובת מוקצפת ומבעבעת, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוציאים מהתנור ומערבבים היטב לאיחוד כל החומרים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מעבירים לקערה גדולה, מכסים ומצננים במקרר לפחות 8 שעות או לילה. הפודינג יישמר עד 4 ימים בכלי אטום במקרר.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Piccini Chianti Classico עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.