קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

פודינג אורז חום קוקוס מבושל איטי

פודינג אורז חום קוקוס מבושל איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבישול איטי קוקוס פודינג אורז חום. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגישה 12 . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. לכו לחנות ותביאו סוכר, תמצית ונילן, חלב קוקוס קל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו בישול איטי קוקוס & פודינג אורז שקדים, בישול איטי פודינג אורז קוקוס טבעוני עם מנגו ואגוזי פיסטוק, ו 365 ימים של בישול איטי: עבור בישול איטי לא מערבבים ריזוטו פטריות אורז חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
ערפל תנור איטי 5 ל-6 ליטר עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מערבבים את מי הקוקוס, חלב קוקוס, 1 1/2 כוסות מים, סוכר, וניל ומלח בקערה של סיר איטי עד הסוכר הוא מומס. מערבבים את האורז ומבשלים על 4 שעות גבוהות או נמוכות במשך 5 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
לחשוף, לערבב היטב ולתת לעמוד 15 דקות.
4
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים בחמאה. המשך להתקרר, ערבוב, עד חם. מערבבים את גרידת הסיד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מגישים חם או קר עד קר. למעלה לפי הצורך.