פודינג אורז מיושן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג אורז מיושן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 264 קלוריות. מתכון זה משמש 8. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם יש לכם תמצית ונילן, ביצים, אורז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 40 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 21%, וזה די רע. נסו פודינג אורז מיושן, עוגת פודינג מיושנת, ו עוגת פודינג מיושנת עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה אורז ו -2 כוסות חלב. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-18 דקות או עד שנוזל נספג והאורז רך. מערבבים חמאה. מגניב מעט
בקערה גדולה מקציפים את הסוכר, הביצים, הווניל, המלח והחלב שנותר; מערבבים לתערובת האורז.
יוצקים ל -2 קילו משומן קלות. תבנית אפייה; מפזרים אגוז מוסקט.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 50 דקות או עד שהסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
רפרפת עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "