פודינג אורז מיושן וקטיפתי
פודינג אורז מיושן וקרם דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 166 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. גשו לסופר וקנו חמאה, אורז, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו פודינג אורז מיושן וקטיפתי, פודינג לימון שמנת מיושן, ו פודינג אורז מיושן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אורז מבושל, 1 1/2 חלב כוסות, ומלח בסיר על חום בינוני; מבשלים ומערבבים עד עבה וקטיפתי, 15 עד 20 דקות. מערבבים 1/2 כוס חלב הנותרים, צימוקים זהובים, ביצה מוכה, וסוכר לבן לתערובת האורז; ערבוב ללא הרף. המשך לבשל עד ביצה מוגדר, 2 עד 3 דקות.
הסר סיר מחום; מערבבים חמאה ותמצית וניל לתוך הפודינג.