קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פודינג אורז משמש

פודינג אורז משמש
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 142 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב קוקוס, שמנת כבדה, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פודינג אורז קוקוס ומנגו, פודינג אורז משמש, ו פודינג אורז משמש פרסי.

הוראות

1
מערבבים חלב, חלב קוקוס, שמנת, עשב לימון, ג ' ינג ' ר, ו 1/2 כוס מים בסיר אמדיום. לגרד זרעים משעועית; להוסיף שעועית. מביאים לרתיחה; להסיר מחום, כיסוי, ולתת תלול במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אליקסיר גאליקסיר ג
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, מניחים אורז ו 1/2 כוס מים בקערה קטנה; לתת לעמוד במשך 10 דקות (tosoften ולשחרר קצת עמילן).
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
ניקוז.
4
מסננים תערובת חלב קוקוס דרך מסננת רשת אפין לסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוסיפים אורז; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים (לא מערבבים או אורז יהיה להיות עמילני מדי) עד האורז הוא רך מאוד,30-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
בואו להתקרר מעט.
7
מערבבים משמשים וסוכר. Dividemixture בין תבניות קרח פופ. להקפיא untilbeginning להגדיר, 30-45 דקות. הכנס אסטיק לתוך כל פופ. להקפיא עד המשרד, about1 שעה יותר. לעשות קדימה: פופס יכול להיות made2 שבועות קדימה. שמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק