פודינג אורז משמש
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 142 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב קוקוס, שמנת כבדה, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פודינג אורז קוקוס ומנגו, פודינג אורז משמש, ו פודינג אורז משמש פרסי.
הוראות
מערבבים חלב, חלב קוקוס, שמנת, עשב לימון, ג ' ינג ' ר, ו 1/2 כוס מים בסיר אמדיום. לגרד זרעים משעועית; להוסיף שעועית. מביאים לרתיחה; להסיר מחום, כיסוי, ולתת תלול במשך 15 דקות.
בינתיים, מניחים אורז ו 1/2 כוס מים בקערה קטנה; לתת לעמוד במשך 10 דקות (tosoften ולשחרר קצת עמילן).
מסננים תערובת חלב קוקוס דרך מסננת רשת אפין לסיר בינוני.
מוסיפים אורז; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים (לא מערבבים או אורז יהיה להיות עמילני מדי) עד האורז הוא רך מאוד,30-35 דקות.
מערבבים משמשים וסוכר. Dividemixture בין תבניות קרח פופ. להקפיא untilbeginning להגדיר, 30-45 דקות. הכנס אסטיק לתוך כל פופ. להקפיא עד המשרד, about1 שעה יותר. לעשות קדימה: פופס יכול להיות made2 שבועות קדימה. שמור קפוא.