פודינג אורז סגול עם תאריכי מי ורדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג אורז סגול עם תאריכי מי ורדים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם אורז, חצי-חצי, מים, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פודינג אורז עם מי ורדים, פודינג אורז עם תאריכים, ו פודינג אורז עם קשיו ותאריכים (מתכונים דומים).
הוראות
1 כדי להכין את האורז, להביא את המים והאורז לרתיחה בסיר קטן כבד תחתית. הפחת את הטמפרטורה כדי לשמור על רתיחה, כיסוי, ומבשל עד שהאורז רך אך עדיין לעיס מעט, כ -30 דקות. כמה מים יישארו (לא לנקז).
2 בזמן שהאורז מתבשל, הכינו את התוספת לתאריך.
מניחים את התאריכים הקצוצים בקערה קטנה טפטוף עם 2 כפיות של מי ורדים.
מוסיפים את רצועות התאריך לקערה קטנה אחרת טפטוף עם הנותרים 1 כפית מי ורדים. מערבבים את התאריכים בשתי הקערות ולהניח בצד, ערבוב פעם או פעמיים יותר.
3 כדי לסיים, להוסיף את חצי וחצי, סוכר, מלח, 1/2 כפית של גרידת לימון, מקל קינמון, וניל לאורז. לחזור לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כמה פעמים. להקטין את החום כדי לשמור על בועה עדינה לבשל, חשוף, במשך 15 דקות נוספות, ערבוב כל כמה דקות בערך. המרקם צריך להיות קרמי אך רך — התערובת תעבה כפי שהוא מתקרר.
הסר את הסיר מהחום ולהסיר את מקל הקינמון. מערבבים את התאריכים הקצוצים ואת הנותרים 1/2 כפית לימון גרידת.
4 מחלקים את פודינג האורז בין קערות קינוח בודדות קטנות או כוסות.
מקשטים עם כמה רצועות תאריך חדורי מי ורדים, ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
כדי לקבל יתרון: פודינג האורז יכול להיעשות 1 יום קדימה.
להעביר את הפודינג לקערה בינונית ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, ערבוב כמה פעמים. כיסוי וצינה. האורז ימשיך לספוג נוזלים-ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת חלב צונן או חצי וחצי רק לפני ההגשה כדי לשחרר אותו. שמור על רצועות תאריך חדורים להפריד, מכוסה בניילון נצמד, ומקשט את הפודינג ממש לפני serving.To להאיר אותו: השתמש חלב מלא במקום חצי וחצי עבור פינוק יומיומי.
Reprinted עם רשות מן הדגנים העתיקים לארוחות מודרניות: מתכוני דגנים מלאים ים תיכוניים שעורה, פארו, קמוט, פולנטה , גרגרי חיטה ועוד על ידי מריה ספק. זכויות יוצרים טקסט © 2011 By Maria Speck; photographs copyright © 2011 by Sara Remington. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.מריה ספק גדלה ביוון ובגרמניה לפני שעברה לארצות הברית כבוגרת צעירה. היא סופרת ועיתונאית, ותרמה לגורמה, סאוור וגסטרונומיקה, כמו גם למארי קלייר ואל. שיעורי הבישול הפופולריים שלה בקיימברידג', מסצ ' וסטס, מתמקדים בטעמים ובסגנונות בישול של הים התיכון וביצירת ארוחות חדשניות וטעימות עם דגנים מלאים.