פודינג אורז עם צימוקים רום
פודינג אורז עם צימוקים רום יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", מלח, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 7 דקות. מתכונים דומים: פודינג אורז עם צימוקים רום, פודינג אורז עם צימוקים רום, ו פודינג אורז עם צימוקים רום.
הוראות
בסיר קטן שאינו מקל, לשלב את הצימוקים ורום ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
הסר את המחבת מהחום ולתת תלול בזמן שאתה עושה את הפודינג.
בסיר בינוני, כבד, לשלב את החלב, אורז, סוכר חום, סוכר מגורען, חמאה, מלח, קינמון, 1 כוס של חצי וחצי. מבשלים מעל חום בינוני עד תערובת החלב מגיע לרתיחה עדינה. מערבבים את התערובת, מכסים את המחבת, ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים 40 עד 45 דקות, או עד שהאורז מבושל דרך והרבה מהנוזל נספג.
בקערה קטנה, מניחים את עמילן התירס. בהדרגה לטאטא את הנותרים 1/2 כוס חצי חצי עד חלקה.
לטאטא על 1/2 כוס של תערובת אורז חם לתוך תערובת חלמון. החזר את התערובת לפודינג בסיר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת רק מתחיל בועה. המשך לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה, או עד התערובת מתעבה מעט.
מוסיפים את הוניל לתערובת הרום-צימוקים, ומערבבים את התערובת לתוך פודינג האורז. מחלקים את הפודינג בין 6 כוסות גלידה, מכסים בניילון נצמד (אלא אם כן אתה רוצה עור כדי ליצור), לחיצה עליו ישירות על פני השטח של הפודינג, ומקררים במשך כ 2 שעות, או עד מקורר היטב.