קושימומחה
מוכן ב1 ש, 7 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פודינג אורז עם צימוקים רום

פודינג אורז עם צימוקים רום
פודינג אורז עם צימוקים רום יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", מלח, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 7 דקות. מתכונים דומים: פודינג אורז עם צימוקים רום, פודינג אורז עם צימוקים רום, ו פודינג אורז עם צימוקים רום.

הוראות

1
בסיר קטן שאינו מקל, לשלב את הצימוקים ורום ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר את המחבת מהחום ולתת תלול בזמן שאתה עושה את הפודינג.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בסיר בינוני, כבד, לשלב את החלב, אורז, סוכר חום, סוכר מגורען, חמאה, מלח, קינמון, 1 כוס של חצי וחצי. מבשלים מעל חום בינוני עד תערובת החלב מגיע לרתיחה עדינה. מערבבים את התערובת, מכסים את המחבת, ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים 40 עד 45 דקות, או עד שהאורז מבושל דרך והרבה מהנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בקערה קטנה, מניחים את עמילן התירס. בהדרגה לטאטא את הנותרים 1/2 כוס חצי חצי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מקציפים בחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
לטאטא על 1/2 כוס של תערובת אורז חם לתוך תערובת חלמון. החזר את התערובת לפודינג בסיר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת רק מתחיל בועה. המשך לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה, או עד התערובת מתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את הוניל לתערובת הרום-צימוקים, ומערבבים את התערובת לתוך פודינג האורז. מחלקים את הפודינג בין 6 כוסות גלידה, מכסים בניילון נצמד (אלא אם כן אתה רוצה עור כדי ליצור), לחיצה עליו ישירות על פני השטח של הפודינג, ומקררים במשך כ 2 שעות, או עד מקורר היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות