קושימומחה
מוכן ב1 ש, 7 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פודינג אורז עם צימוקים רום

פודינג אורז עם צימוקים רום
פודינג אורז עם צימוקים רום יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", מלח, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 7 דקות. מתכונים דומים: פודינג אורז עם צימוקים רום, פודינג אורז עם צימוקים רום, ו פודינג אורז עם צימוקים רום.

הוראות

1
בסיר קטן שאינו מקל, לשלב את הצימוקים ורום ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר את המחבת מהחום ולתת תלול בזמן שאתה עושה את הפודינג.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בסיר בינוני, כבד, לשלב את החלב, אורז, סוכר חום, סוכר מגורען, חמאה, מלח, קינמון, 1 כוס של חצי וחצי. מבשלים מעל חום בינוני עד תערובת החלב מגיע לרתיחה עדינה. מערבבים את התערובת, מכסים את המחבת, ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים 40 עד 45 דקות, או עד שהאורז מבושל דרך והרבה מהנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בקערה קטנה, מניחים את עמילן התירס. בהדרגה לטאטא את הנותרים 1/2 כוס חצי חצי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מקציפים בחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לטאטא על 1/2 כוס של תערובת אורז חם לתוך תערובת חלמון. החזר את התערובת לפודינג בסיר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת רק מתחיל בועה. המשך לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה, או עד התערובת מתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הוניל לתערובת הרום-צימוקים, ומערבבים את התערובת לתוך פודינג האורז. מחלקים את הפודינג בין 6 כוסות גלידה, מכסים בניילון נצמד (אלא אם כן אתה רוצה עור כדי ליצור), לחיצה עליו ישירות על פני השטח של הפודינג, ומקררים במשך כ 2 שעות, או עד מקורר היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות