קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג אורז פקאן מייפל

פודינג אורז פקאן מייפל
פודינג אורז פקאן מייפל לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 621 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לכם אורז בסמטי, צימוקים, טעם מייפל טבעי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. ציון זה הוא רע למדי. פודינג לחם פקאן מייפל, פודינג חמוציות, מייפל ופקאן, ו בלוג סקווש הופ-פאי פודינג חמאת מייפל עם קרום פקאן דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה שלבו את הצימוקים והבורבון. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שלב את האורז והמלח עם 1 1/2 כוסות מים בסיר נירוסטה בינוני עם תחתית כבדה. מביאים לרתיחה, מערבבים פעם אחת ומבשלים, מכוסים, על האש הנמוכה ביותר במשך 8 עד 9 דקות, עד שרוב המים נספגים. (אם הכיריים שלך חמות מאוד, משוך את התבנית באמצע המבער.)
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מערבבים פנימה 4 כוסות חצי וחצי והסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים ללא כיסוי במשך 25 עד 30 דקות, עד שהאורז רך מאוד והפודינג סמיך. מערבבים לעתים קרובות, במיוחד לקראת הסוף. לאט לאט לבחוש את הביצה מוכה וממשיכים לבשל במשך 1 דקה. את האש מוסיפים את כוס החצי-חצי שנותרה, את הווניל, סירופ המייפל, טעם המייפל והצימוקים עם כל הבורבון שנותר. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפלטעם מייפל
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדריםדבש הדרים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים לקערה, ומניחים חתיכת ניילון ישירות על גבי הפודינג כדי למנוע היווצרות עור. מצננים מעט, מוסיפים את אגוזי הפקאן ומגישים חם או צונן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מזלפים כל מנה בסירופ מייפל נוסף, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

פודינג אורז בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "