פודינג אטריות שוקולד לבן
והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 46 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב שוקולד לבן, אדום, לבן, וכחול שוקולד פודינג פופס, ו פודינג שוקולד לבן.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני-עליון וחמם מראש תנור ל-375 ° F. חמאה 9-על ידי צלחת אפייה 13 אינץ'. מרתיחים אטריות על פי הוראות החבילה עד עדיין מוצק מעט (אל דנטה).
מסננים ומתפזרים בצלחת מוכנה להתקרר.
מחממים חלב בסיר קטן על אש בינונית כדי להתבשל.
לטאטא בשוקולד עד נמס וחלק.
להקציף ביצים, סוכר, שמנת חמוצה, גבינת קוטג', וניל, ומלח בקערה גדולה.
להקציף שוקולד נמס עד בשילוב.
יוצקים תערובת למחבת על אטריות.
מורחים אטריות באופן שווה במחבת ולחץ על המעיל ביסודיות.
אופים עד הזהב ופשוט להגדיר, על 40 דקות. מגניב 30 דקות ומגישים.