קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

פודינג בטטה

פודינג בטטה
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 585 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. אם $1.29 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג בטטה יכול להיות עצום ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. לך לחנות ותביא גבינת שמנת, תמצית ונילן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-81 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו פודינג בטטה, פודינג בטטה, ו פודינג בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים את מתלה התנור בשליש התחתון של התנור. מחממים התנור ל 400ºF. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לשפשף את תפוחי האדמה עם שמן צמחי ומניחים אותם על גיליון אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים את תפוחי האדמה על המדף התחתון של התנור עד מזלג מכרז, 50 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
תן מגניב עד קל מספיק כדי להתמודד. לקלף את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לנצח את גבינת שמנת במהירות בינונית עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את תפוחי האדמה ומכים עד חלקה. השתמש בכפית כדי לדחוף את התערובת דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
להעביר את תפוחי האדמה בחזרה לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את החמאה והמלח ומכים עד חלקה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוסיפים את הסוכר המגורען והסוכר החום ומכים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
10
הוסף את הביצים, 1 בכל פעם, מכות עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
מוסיפים את החלב, מיץ תפוזים, וניל ואגוז מוסקט ומכים עד בלילת הפודינג חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
12
מקם את המתלה במרכז התנור. מעיל התחתון ואת הצדדים של 9x13x2 אינץ תבנית אפייה עם קיצור ירקות ולהגדיר את המחבת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
יוצקים את הבלילה פודינג לתוך תבנית אפייה מוכן ומפזרים את החלק העליון עם קינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
14
אופים באמצע התנור עד שהפודינג נקבע במרכז, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מעבירים את הפודינג למדף תיל כדי להתקרר במשך 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
16
מגישים בטמפרטורת החדר או קר.