קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

פודינג בטטה

פודינג בטטה
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 585 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. אם $1.29 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג בטטה יכול להיות עצום ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. לך לחנות ותביא גבינת שמנת, תמצית ונילן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-81 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו פודינג בטטה, פודינג בטטה, ו פודינג בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים את מתלה התנור בשליש התחתון של התנור. מחממים התנור ל 400ºF. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
לשפשף את תפוחי האדמה עם שמן צמחי ומניחים אותם על גיליון אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
3
אופים את תפוחי האדמה על המדף התחתון של התנור עד מזלג מכרז, 50 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
תן מגניב עד קל מספיק כדי להתמודד. לקלף את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לנצח את גבינת שמנת במהירות בינונית עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מוסיפים את תפוחי האדמה ומכים עד חלקה. השתמש בכפית כדי לדחוף את התערובת דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
להעביר את תפוחי האדמה בחזרה לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
מוסיפים את החמאה והמלח ומכים עד חלקה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מוסיפים את הסוכר המגורען והסוכר החום ומכים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
10
הוסף את הביצים, 1 בכל פעם, מכות עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
11
מוסיפים את החלב, מיץ תפוזים, וניל ואגוז מוסקט ומכים עד בלילת הפודינג חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
12
מקם את המתלה במרכז התנור. מעיל התחתון ואת הצדדים של 9x13x2 אינץ תבנית אפייה עם קיצור ירקות ולהגדיר את המחבת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
13
יוצקים את הבלילה פודינג לתוך תבנית אפייה מוכן ומפזרים את החלק העליון עם קינמון.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
14
אופים באמצע התנור עד שהפודינג נקבע במרכז, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
15
מעבירים את הפודינג למדף תיל כדי להתקרר במשך 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
16
מגישים בטמפרטורת החדר או קר.