פודינג ביצה לחג
פודינג ביצה לחג דורש כ 20 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 520 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. אם יש לכם תערובת פודינג וניל, אגוז מוסקט טחון, גבינת שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. עם כפית ציון של 21%, המנה הזו לא כל כך אדירה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פודינג לחם קרואסון ביצה עם סירופ ביצה קרמל, ליקר ביצים חג, ו ליקר ביצים חג.
הוראות
מרסקים ארבע עוגיות; הניחו את העוגיות שנותרו בצד לקישוט. בקערה קטנה שלבו את העוגיות המרוסקות, פירורי קרקר גרהם וחמאה. מחלקים בין שמונה מנות הגשה.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת לתערובת אחידה. בהדרגה לנצח 1 כוס ביצה.
מוסיפים את החלב, תערובת הפודינג, התמצית, אגוז המוסקט ושאר הביצה. מקציפים במהירות נמוכה במשך 2 דקות או עד להסמכה.
כפית על 3/4 כוס לתוך כל מנה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה.
מקשטים בציפוי מוקצף ועוגיות שמורות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב פודינג עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "