פודינג ביצים פורטוגזי
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, וקינוח צמחוני? פודינג ביצים פורטוגזי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 886 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם חמאה, מים, קליפת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פודינג ביצים פורטוגזי, פודינג אורז פורטוגזי, ו פודינג אורז פורטוגזי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
לנצח חמאה, חלמונים ביצה לבן עד חלקה. תניח בצד.
בסיר קטן, מחממים 1 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר נמס וזהב.
יוצקים לתבנית אפייה 2 ליטר ופונים לתחתית המעיל ולצדדים של המנה עם הקרמל.
בסיר קטן אחר, לשלב 1 1/3 כוסות סוכר, 1/2 כוס מים, מקל קינמון וקליפת לימון. מביאים לרתיחה ולתת לרתיחה במשך 2 דקות.
הסר מהחום, הסר מקל קינמון וקליפת לימון. מקציפים סירופ, קצת בכל פעם, לתערובת ביצים.
יוצקים לתוך צלחת מצופה קרמל.
קו מחבת צלייה עם מגבת מטבח לחה.
מניחים צלחת אפייה על מגבת, בתוך מחבת צלייה, ומניחים מחבת צלייה על מתלה תנור. למלא מחבת צלייה עם מים רותחים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של צלחת האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש שעה אחת, עד שנקבע. מכסים את החלק המנה דרך בישול אם פודינג מתחיל חום.
בואו להתקרר לחלוטין. הפוך על צלחת הגשה.