פודינג בננה בקירור
פודינג בננה מקורר הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, בננות, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו פילסברי ® לחמניות ארוחת ערב בצורת חצי סהר בקירור או פילסברי ® קרסנט יצירות ™ גיליון בצק מקורר, עוגת גבינה עם חמוציות בקירור, ו איך להכין פודינג צ'יה-ותות בננה צ' יה פודינג פרפה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שלב 3/4 כוס הסוכר, עמילן תירס ומלח בצלחת 3 ליטר.
מוסיפים את הביצים ואת חלמון ביצה להקציף לשלב.
מוסיפים את החלב ומקציפים עד לשלב טוב, כ -30 שניות. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן עד התערובת מגיעה 172 עד 180 מעלות F, כ 5 עד 10 דקות. התערובת תתחיל
הסר מהחום וקצף בחמאה, 1 חתיכה בכל פעם, להיות בטוח שכל חתיכה משולבת במלואה לפני הוספת הבא.
להקציף תמצית וניל. מכסים את פני הפודינג עם פיסת קלף עגולה ומקררים עד שהפודינג מגיע ל-45 מעלות, כ-2 שעות.
להניח את הוופלים וניל על חצי תבנית. לאט ובאופן שווה יוצקים את ליקר הבננות על העוגיות. להפריש במשך 10 דקות.
לזרוק את פרוסות הבננה עם מיץ לימון בקערה קטנה ולהניח בצד.
מורחים כמות קטנה של פודינג בתחתית 1 1/2 ליטר זכוכית ערבוב קערה. מכסים בשכבת וופלים וניל, ואחריו שכבה של פרוסות בננה. כפית 1/3 של הפודינג שנותר על גבי הבננות וחוזר חלילה, המסתיים בשכבת פודינג.
שים את הקצפת בקערה של מערבל לעמוד, להוסיף את 2 כפות הנותרים של סוכר לטאטא רק עד פסגות נוקשות טופס. כפית את הקצפת על פודינג מקורר להתפשט כדי לכסות לחלוטין. למעלה עם כל עוגיות ספוגות שנותרו. מקררים למשך 30 דקות לפני ההגשה. חנות, מכוסה, במקרר עד 3 ימים.