פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר
וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר, עוגת שמן זית עם תפוזי דם מסוכרים ופיסטוקים קלויים, ו תפוזי דם עם דבש.
הוראות
מחממים חלב, שמנת ודבש בסיר בינוני עד מבעבע, ערבוב.
לטאטא ביצים וחלמונים בקערה גדולה עד מעורבב היטב. בהדרגה להקציף קרם חם. מסננים לתוך כוס מדידה זכוכית.
הגדר 8 ramekins (4 עוז. גודל) במחבת צלייה גדולה.
יוצקים תערובת שמנת לתוך ramekins כדי על 1/2 ב. מלמעלה. הגדר מחבת על מתלה תנור בזהירות לשפוך מים רותחים למחבת כך שהוא מגיע באמצע הדרך את ramekins. מכסים את המחבת בנייר כסף, פונים עד 2 פינות כך קיטור יכול לברוח.
אופים עד רפרפת מנענעת רק מעט כאשר פאן הוא בעדינות מזועזע, 45 עד 50 דקות. עם מרית, בזהירות להעביר פודינג מתלה קירור.
בואו מגניב, ואז להירגע, מכוסה, עד קר, לפחות 2 שעות.
חותכים לקלף מתפוזים, ואז לחתוך קטעים חופשיים ממברנות פנימיות. תתייבשי ותשימי קצת על כל פודינג.
מקשטים כל אחד עם קצת גרידת לימון וחתיכת לימון, אם תרצה.
המשך קדימה: דרך שלב 3 עד 2 ימים, מצונן אטום.