קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר

פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר
וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר, עוגת שמן זית עם תפוזי דם מסוכרים ופיסטוקים קלויים, ו תפוזי דם עם דבש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים קומקום לרתיחה.
3
מחממים חלב, שמנת ודבש בסיר בינוני עד מבעבע, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
לטאטא ביצים וחלמונים בקערה גדולה עד מעורבב היטב. בהדרגה להקציף קרם חם. מסננים לתוך כוס מדידה זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הגדר 8 ramekins (4 עוז. גודל) במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
יוצקים תערובת שמנת לתוך ramekins כדי על 1/2 ב. מלמעלה. הגדר מחבת על מתלה תנור בזהירות לשפוך מים רותחים למחבת כך שהוא מגיע באמצע הדרך את ramekins. מכסים את המחבת בנייר כסף, פונים עד 2 פינות כך קיטור יכול לברוח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים עד רפרפת מנענעת רק מעט כאשר פאן הוא בעדינות מזועזע, 45 עד 50 דקות. עם מרית, בזהירות להעביר פודינג מתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בואו מגניב, ואז להירגע, מכוסה, עד קר, לפחות 2 שעות.
9
חותכים לקלף מתפוזים, ואז לחתוך קטעים חופשיים ממברנות פנימיות. תתייבשי ותשימי קצת על כל פודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
10
מקשטים כל אחד עם קצת גרידת לימון וחתיכת לימון, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
11
המשך קדימה: דרך שלב 3 עד 2 ימים, מצונן אטום.