קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר

פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר
וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר, עוגת שמן זית עם תפוזי דם מסוכרים ופיסטוקים קלויים, ו תפוזי דם עם דבש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים קומקום לרתיחה.
3
מחממים חלב, שמנת ודבש בסיר בינוני עד מבעבע, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
לטאטא ביצים וחלמונים בקערה גדולה עד מעורבב היטב. בהדרגה להקציף קרם חם. מסננים לתוך כוס מדידה זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הגדר 8 ramekins (4 עוז. גודל) במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
יוצקים תערובת שמנת לתוך ramekins כדי על 1/2 ב. מלמעלה. הגדר מחבת על מתלה תנור בזהירות לשפוך מים רותחים למחבת כך שהוא מגיע באמצע הדרך את ramekins. מכסים את המחבת בנייר כסף, פונים עד 2 פינות כך קיטור יכול לברוח.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים עד רפרפת מנענעת רק מעט כאשר פאן הוא בעדינות מזועזע, 45 עד 50 דקות. עם מרית, בזהירות להעביר פודינג מתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בואו מגניב, ואז להירגע, מכוסה, עד קר, לפחות 2 שעות.
9
חותכים לקלף מתפוזים, ואז לחתוך קטעים חופשיים ממברנות פנימיות. תתייבשי ותשימי קצת על כל פודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
10
מקשטים כל אחד עם קצת גרידת לימון וחתיכת לימון, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
11
המשך קדימה: דרך שלב 3 עד 2 ימים, מצונן אטום.