פודינג הלחם הטוב ביותר
פודינג הלחם הטוב ביותר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתכון זה מכין 10 מנות עם 597 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 248 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לך סוכר מגורען, תמצית ונילן, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו -10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: פודינג לחם קרמל ללא ביצה, פודינג לחם מאודה ללא אפייה, פודינג לחם מלטזי ( שימוש בלחם מעופש), ו פודינג חמאת לחם, איך מכינים פודינג חמאת לחם.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
מערבבים יחד סוכר מגורען, ביצים וחלב בקערה; מוסיפים וניל.
יוצקים מעל לחם קוביות ומניחים לשבת 10 דקות.
בקערה אחרת מערבבים ומתפוררים יחד סוכר חום, חמאה ופקאן.
יוצקים תערובת לחם לתבנית מוכנה.
מפזרים מעל את תערובת הסוכר החום ואופים במשך 35 עד 45 דקות, או עד להתייצבות.
מערבבים יחד את הסוכר המגורר, החמאה, הביצה והווניל בסיר על אש בינונית. מערבבים יחד עד שהסוכר נמס.
מוסיפים את הברנדי, מערבבים היטב.