פודינג הלחם הצרפתי הסקרן של אליס
פודינג הלחם הצרפתי הסקרן של אליס עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 606 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא מיץ תפוזים, חצי ביצה, 2 חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו פודינג לחם מטוגן, פודינג לחם מטוגן, ו פודינג לחם מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הביצים, שמנת כבדה, סוכר, תמצית וניל, מיץ תפוזים ולימון, וקינמון.
לטאטא את התערובת עד שהוא חלק ומשולב, אבל לא overbeat זה.
מניחים כל פרוסת לחם לתוך התערובת ולתת לו לספוג את הנוזל ביסודיות. הניחו את הלחם הטבול בצד על צלחת.
מניחים מחבת או מחבת גדולה מעל חום בינוני ומעילים אותה עם חמאה. כאשר המחבת חמה, לבשל כל פרוסת לחם עד שהוא זהוב יפה משני הצדדים, שמירה על החום ברמה המאפשרת הלחם לבשל באופן שווה מבלי לשרוף את תערובת הביצה. כפי שהם מבושלים, הניחו את הפרוסות בצד על צלחת.
בעוד הלחם מתבשל, להפוך את בסיס הפודינג: להביא את השמנת הכבדה לרתיחה בסיר קטן, ולאחר מכן להסיר אותו מהחום.
מניחים את עלי התה במסננת תה ותולים אותם בקרם במשך 3 דקות (או פשוט לשים את התה הרופף בקרם, תלול במשך 3 דקות, ולאחר מכן להתאמץ בזהירות). זרוק את עלי התה ושמור את קרם ברנדי משמש.
בקערה בינונית, לשלב את חלמונים ביצה, ביצה מוכה, וסוכר, ולהקציף לשלב.
מוסיפים מעט מתערובת הביצים לקרם ברנדי המשמש וממשיכים לטאטא, מוסיפים בהדרגה את תערובת הביצים הנותרת עד לשילוב מלא. מערבבים בתמצית הוניל. תניח את בסיס הפודינג בצד.
כאשר כל הלחם כבר מבושל על המחבת, לחתוך את הפרוסות לריבועים 1 × 1 אינץ'.
יוצקים את בסיס הפודינג באופן שווה לתוך שמונה ramekins (הם יהיו על רבע מלא), ולאחר מכן שכב ריבועי הלחם (הלחם עשוי להאריך מעל קצה ramekins).
מניחים את הרמקים על תבנית אפייה גדולה, ואופים במשך 20 דקות, או עד שהלחם מוזהב ופריך והנוזל מבעבע.
כדי לשרת, סירופ מייפל טפטוף, קרם אנגלייז, קולי פירות,ו / או סוכר ' קונדיטוריה על גבי - מה הלב שלך רוצה! פרוסות של פירות טריים לעבוד להפליא כקישוט או צד. תהיה נדיב, מה שלא תעשה!
Reprinted with permission from Alice' s Tea Cup: Delectable Recipes for Scones, Cakes, Sandwichs, And More from New York ' s Most Whimsical Tea Spot by Haley Fox and Lauren Fox, (C) © 2010 William Morrow An Imprint of Harper