קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

פודינג הלחם הצרפתי הסקרן של אליס

פודינג הלחם הצרפתי הסקרן של אליס
פודינג הלחם הצרפתי הסקרן של אליס עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 606 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא מיץ תפוזים, חצי ביצה, 2 חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו פודינג לחם מטוגן, פודינג לחם מטוגן, ו פודינג לחם מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הביצים, שמנת כבדה, סוכר, תמצית וניל, מיץ תפוזים ולימון, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
לטאטא את התערובת עד שהוא חלק ומשולב, אבל לא overbeat זה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מניחים כל פרוסת לחם לתוך התערובת ולתת לו לספוג את הנוזל ביסודיות. הניחו את הלחם הטבול בצד על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
5
מניחים מחבת או מחבת גדולה מעל חום בינוני ומעילים אותה עם חמאה. כאשר המחבת חמה, לבשל כל פרוסת לחם עד שהוא זהוב יפה משני הצדדים, שמירה על החום ברמה המאפשרת הלחם לבשל באופן שווה מבלי לשרוף את תערובת הביצה. כפי שהם מבושלים, הניחו את הפרוסות בצד על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בעוד הלחם מתבשל, להפוך את בסיס הפודינג: להביא את השמנת הכבדה לרתיחה בסיר קטן, ולאחר מכן להסיר אותו מהחום.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מניחים את עלי התה במסננת תה ותולים אותם בקרם במשך 3 דקות (או פשוט לשים את התה הרופף בקרם, תלול במשך 3 דקות, ולאחר מכן להתאמץ בזהירות). זרוק את עלי התה ושמור את קרם ברנדי משמש.
מרכיבים שתצטרך
ברנדי אפרסקברנדי אפרסק
תהתה
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
בקערה בינונית, לשלב את חלמונים ביצה, ביצה מוכה, וסוכר, ולהקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים מעט מתערובת הביצים לקרם ברנדי המשמש וממשיכים לטאטא, מוסיפים בהדרגה את תערובת הביצים הנותרת עד לשילוב מלא. מערבבים בתמצית הוניל. תניח את בסיס הפודינג בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ברנדי אפרסקברנדי אפרסק
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
כאשר כל הלחם כבר מבושל על המחבת, לחתוך את הפרוסות לריבועים 1 × 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
יוצקים את בסיס הפודינג באופן שווה לתוך שמונה ramekins (הם יהיו על רבע מלא), ולאחר מכן שכב ריבועי הלחם (הלחם עשוי להאריך מעל קצה ramekins).
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
מניחים את הרמקים על תבנית אפייה גדולה, ואופים במשך 20 דקות, או עד שהלחם מוזהב ופריך והנוזל מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
כדי לשרת, סירופ מייפל טפטוף, קרם אנגלייז, קולי פירות,ו / או סוכר ' קונדיטוריה על גבי - מה הלב שלך רוצה! פרוסות של פירות טריים לעבוד להפליא כקישוט או צד. תהיה נדיב, מה שלא תעשה!
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
14
Reprinted with permission from Alice' s Tea Cup: Delectable Recipes for Scones, Cakes, Sandwichs, And More from New York ' s Most Whimsical Tea Spot by Haley Fox and Lauren Fox, (C) © 2010 William Morrow An Imprint of Harper
מרכיבים שתצטרך
תהתה
15
Collins