קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

פודינג הלחם הצרפתי הסקרן של אליס

פודינג הלחם הצרפתי הסקרן של אליס
פודינג הלחם הצרפתי הסקרן של אליס עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 606 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא מיץ תפוזים, חצי ביצה, 2 חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו פודינג לחם מטוגן, פודינג לחם מטוגן, ו פודינג לחם מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הביצים, שמנת כבדה, סוכר, תמצית וניל, מיץ תפוזים ולימון, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
לטאטא את התערובת עד שהוא חלק ומשולב, אבל לא overbeat זה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מניחים כל פרוסת לחם לתוך התערובת ולתת לו לספוג את הנוזל ביסודיות. הניחו את הלחם הטבול בצד על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
5
מניחים מחבת או מחבת גדולה מעל חום בינוני ומעילים אותה עם חמאה. כאשר המחבת חמה, לבשל כל פרוסת לחם עד שהוא זהוב יפה משני הצדדים, שמירה על החום ברמה המאפשרת הלחם לבשל באופן שווה מבלי לשרוף את תערובת הביצה. כפי שהם מבושלים, הניחו את הפרוסות בצד על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
בעוד הלחם מתבשל, להפוך את בסיס הפודינג: להביא את השמנת הכבדה לרתיחה בסיר קטן, ולאחר מכן להסיר אותו מהחום.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מניחים את עלי התה במסננת תה ותולים אותם בקרם במשך 3 דקות (או פשוט לשים את התה הרופף בקרם, תלול במשך 3 דקות, ולאחר מכן להתאמץ בזהירות). זרוק את עלי התה ושמור את קרם ברנדי משמש.
מרכיבים שתצטרך
ברנדי אפרסקברנדי אפרסק
תהתה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
בקערה בינונית, לשלב את חלמונים ביצה, ביצה מוכה, וסוכר, ולהקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים מעט מתערובת הביצים לקרם ברנדי המשמש וממשיכים לטאטא, מוסיפים בהדרגה את תערובת הביצים הנותרת עד לשילוב מלא. מערבבים בתמצית הוניל. תניח את בסיס הפודינג בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ברנדי אפרסקברנדי אפרסק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
כאשר כל הלחם כבר מבושל על המחבת, לחתוך את הפרוסות לריבועים 1 × 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
יוצקים את בסיס הפודינג באופן שווה לתוך שמונה ramekins (הם יהיו על רבע מלא), ולאחר מכן שכב ריבועי הלחם (הלחם עשוי להאריך מעל קצה ramekins).
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
מניחים את הרמקים על תבנית אפייה גדולה, ואופים במשך 20 דקות, או עד שהלחם מוזהב ופריך והנוזל מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
כדי לשרת, סירופ מייפל טפטוף, קרם אנגלייז, קולי פירות,ו / או סוכר ' קונדיטוריה על גבי - מה הלב שלך רוצה! פרוסות של פירות טריים לעבוד להפליא כקישוט או צד. תהיה נדיב, מה שלא תעשה!
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
14
Reprinted with permission from Alice' s Tea Cup: Delectable Recipes for Scones, Cakes, Sandwichs, And More from New York ' s Most Whimsical Tea Spot by Haley Fox and Lauren Fox, (C) © 2010 William Morrow An Imprint of Harper
מרכיבים שתצטרך
תהתה
15
Collins