פודינג וניל-בננה
פודינג וניל-בננה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם בננות, עוגיות וופל וניל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. נסו פודינג בננה עם קרמבל וופל וניל, פודינג בננה עם וופלים וניל תוצרת בית, ו פודינג וניל ובננה עם קרם ברנדי בכוסות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 4 כוסות חלב בסיר גדול על אש בינונית עד אידוי.
לטאטא את הסוכר, קורנפלור ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה.
להקציף את החלמונים ואת הנותרים 1/2 כוס חלב.
לטאטא חצי חלב חם לתוך תערובת הביצה עד חלקה, ואז בהדרגה לטאטא את תערובת חלב ביצה לתוך המחבת. מבשלים מעל חום בינוני, מקציפים כל הזמן, עד התערובת רותחים. המשך לטאטא עד זה התעבה עקביות puddinglike, 3 עד 4 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בתמצית הוניל.
קריר מעט, ערבוב כמה פעמים כדי למנוע עור להיווצר.
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על גבי הפודינג ומקררים עד מקורר לחלוטין מעובה, על 4 שעות.
שעה אחת לפני ההגשה, לטאטא את הפודינג במרץ עד חלקה ושמנת. מקפלים בעדינות 3/4 של בננות פרוסות. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 1 שעה. מקפלים פנימה את הוופלים וניל, כפית את הפודינג לשש עד שמונה כוסות בודדות ומעלה עם פרוסות הבננה הנותרות.