קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג וניל-בננה

פודינג וניל-בננה
פודינג וניל-בננה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם בננות, עוגיות וופל וניל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. נסו פודינג בננה עם קרמבל וופל וניל, פודינג בננה עם וופלים וניל תוצרת בית, ו פודינג וניל ובננה עם קרם ברנדי בכוסות שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 4 כוסות חלב בסיר גדול על אש בינונית עד אידוי.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
לטאטא את הסוכר, קורנפלור ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
להקציף את החלמונים ואת הנותרים 1/2 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
4
לטאטא חצי חלב חם לתוך תערובת הביצה עד חלקה, ואז בהדרגה לטאטא את תערובת חלב ביצה לתוך המחבת. מבשלים מעל חום בינוני, מקציפים כל הזמן, עד התערובת רותחים. המשך לטאטא עד זה התעבה עקביות puddinglike, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
הסר מהחום ומערבבים בתמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
6
קריר מעט, ערבוב כמה פעמים כדי למנוע עור להיווצר.
7
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על גבי הפודינג ומקררים עד מקורר לחלוטין מעובה, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
שעה אחת לפני ההגשה, לטאטא את הפודינג במרץ עד חלקה ושמנת. מקפלים בעדינות 3/4 של בננות פרוסות. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 1 שעה. מקפלים פנימה את הוופלים וניל, כפית את הפודינג לשש עד שמונה כוסות בודדות ומעלה עם פרוסות הבננה הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני