פודינג וניל קפוא
פודינג וניל קפוא נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-39 דקות. אם יש לכם חלמונים, תמצית ונילן, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו פודינג קפוא בטעם וניל-כתום, פודינג וניל קפוא מיושן, ו גלידת פודינג מוקפאת בטעם וניל-מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים חלב וחצי וחצי בסיר כבד מעל חום בינוני גבוה עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
מערבבים סוכר וחלמון ביצה בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף עד עבה וחיוור. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. החזר תערובת חלב למחבת. מערבבים במלח; מבשלים מעל חום בינוני 10 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח עד רפרפת (כ 1 שעה), ערבוב מדי פעם.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית פודינג קפוא לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 3 שעות או עד המשרד.
ילדים יכולים לעזור: אני אוהב לגרום לפינוקים המתוקים שלנו להיות ממש חשובים, אז כשאנחנו בחנות, אני מבקש מהילדים שלי לבחור את הפרי שהם רוצים להוסיף לבסיס הזה. ואז הם ממש מתרגשים לאכול את זה, ובנוסף הם מקבלים מנה גדולה של פירות. ילדים יכולים גם לעזור על ידי מדידת כל החומרים בשבילך.