קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

פודינג חג המולד של Chocoholic

פודינג חג המולד של Chocoholic
פודינג חג המולד של Chocoholic עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 717 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ביצים, חמאה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-177 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: מאפינס Chocoholic, בראוני של Chocoholic, ו וידוי של שוקוהוליסט.

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חמאה 22 x 31cm או פח גליל שוויצרי דומה, ולאחר מכן קו עם נייר אפייה חמאה. עצה ב 1 כף קקאו, להפוך את הפח עד שלה מצופה באופן שווה, ולאחר מכן הקש על כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
עבור הספוג, להכות את הביצים וסוכר עם מקצף חשמלי במשך 7 דקות, או עד עבה מספיק כדי להחזיק שביל. מקפלים בקמח וקקאו, ואז מערבלים בחמאה ומקפלים פנימה. עצה לתוך הפח, אופים במשך 10 דקות עד רק המשרד, ואז מגניב תחת מגבת תה נקי.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
עבור המוס, להכות את חלמוני הביצה עם הסוכר עד עבה וחיוור. ממיסים את השוקולד ומקציפים באופן רופף את הקרם עד שהוא פשוט מחזיק את צורתו. במהירות להכות חצי השמנת ואת כל השוקולד לתוך תערובת הביצה, ולאחר מכן לקפל בעדינות את שאר השמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
להקציף את החלבונים ביצה עד ברכות לשיא, ואז לקפל פנימה
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
גריז 1.4 ליטר/2 אגן ליטר עם קצת שמן. קו עם סרט נצמדות, נותן לו לבלוט. כדי לבנות את הפודינג, לחתוך מעגל של ספוג כדי להתאים את החלק התחתון של האגן והכניס אותו.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
חותכים שבעה מלבנים משופע על 10 ס " מ ארוך מהספוג ולהתאים אותם בחוזקה סביב הקערה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מפזרים את רוב הקפה ואת תמהיל טיה מריה. ממלאים את הקערה בחצי הדרך עם מוס אז, באמצעות מה שנשאר של הספוג, העליון מוס עם מעגל נוח של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. רום בטעם קוקוס מאליבו1-1/2 אונקיות. רום בטעם קוקוס מאליבו
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מפזרים עם תערובת קפה הנותרים. כפית בשאר המוס, ולאחר מכן לכסות עם סרט להיאחז התלויים. צ ' יל לפחות 4 שעות עד המשרד (באופן אידיאלי לילה), ולאחר מכן להפעיל על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
10
לציפוי, לחמם את כל החומרים בעדינות בקערה על מחבת של מים רותחים עד שהשוקולד נמס. השאירו להתקרר, ערבוב מדי פעם, עד עבה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מורחים על כל הפודינג שהתברר, ואז למעלה עם פולי קקאו מצופה שוקולד תלתלים שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
נייר אורזנייר אורז

מרכיבים

4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גלגלית סוכרגלגלית סוכר100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח העלאת עצמיקמח העלאת עצמי50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קקאו, בתוספת תוספת לאבק את הפח, מנופהקקאו, בתוספת תוספת לאבק את הפח, מנופה85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה, נמס, בתוספת תוספת עבור משומןחמאה, נמס, בתוספת תוספת עבור משומן501 לב מפאלדי טרי אם אפשראספרסו או קפה חזקאספרסו או קפה חזק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסטיה מריה, תערבבי עם הקפה.טיה מריה, תערבבי עם הקפה.3חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גלגלית סוכרגלגלית סוכר175חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר (70% מוצקי קקאו)שוקולד מריר (70% מוצקי קקאו)2001 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כפולקרם כפול1421 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כפולקרם כפול100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר (70% מוצקי קקאו)שוקולד מריר (70% מוצקי קקאו)50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון11 כף אורגנו מיובשסירופ זהבסירופ זהב11 כף אורגנו מיובשטיה מריהטיה מריה11 כף אורגנו מיובש1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1עבור כל אחד.פולי קקאו מצופים בשוקולדפולי קקאו מצופים בשוקולד1עבור כל אחד.תלתלי שוקולד מריר ולבןתלתלי שוקולד מריר ולבן

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג פודינג עם קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "