פודינג חג המולד של Chocoholic
פודינג חג המולד של Chocoholic עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 717 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ביצים, חמאה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-177 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: מאפינס Chocoholic, בראוני של Chocoholic, ו וידוי של שוקוהוליסט.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
חמאה 22 x 31cm או פח גליל שוויצרי דומה, ולאחר מכן קו עם נייר אפייה חמאה. עצה ב 1 כף קקאו, להפוך את הפח עד שלה מצופה באופן שווה, ולאחר מכן הקש על כל עודף.
עבור הספוג, להכות את הביצים וסוכר עם מקצף חשמלי במשך 7 דקות, או עד עבה מספיק כדי להחזיק שביל. מקפלים בקמח וקקאו, ואז מערבלים בחמאה ומקפלים פנימה. עצה לתוך הפח, אופים במשך 10 דקות עד רק המשרד, ואז מגניב תחת מגבת תה נקי.
עבור המוס, להכות את חלמוני הביצה עם הסוכר עד עבה וחיוור. ממיסים את השוקולד ומקציפים באופן רופף את הקרם עד שהוא פשוט מחזיק את צורתו. במהירות להכות חצי השמנת ואת כל השוקולד לתוך תערובת הביצה, ולאחר מכן לקפל בעדינות את שאר השמנת.
להקציף את החלבונים ביצה עד ברכות לשיא, ואז לקפל פנימה
גריז 1.4 ליטר/2 אגן ליטר עם קצת שמן. קו עם סרט נצמדות, נותן לו לבלוט. כדי לבנות את הפודינג, לחתוך מעגל של ספוג כדי להתאים את החלק התחתון של האגן והכניס אותו.
חותכים שבעה מלבנים משופע על 10 ס " מ ארוך מהספוג ולהתאים אותם בחוזקה סביב הקערה.
מפזרים את רוב הקפה ואת תמהיל טיה מריה. ממלאים את הקערה בחצי הדרך עם מוס אז, באמצעות מה שנשאר של הספוג, העליון מוס עם מעגל נוח של עוגה.
מפזרים עם תערובת קפה הנותרים. כפית בשאר המוס, ולאחר מכן לכסות עם סרט להיאחז התלויים. צ ' יל לפחות 4 שעות עד המשרד (באופן אידיאלי לילה), ולאחר מכן להפעיל על צלחת.
לציפוי, לחמם את כל החומרים בעדינות בקערה על מחבת של מים רותחים עד שהשוקולד נמס. השאירו להתקרר, ערבוב מדי פעם, עד עבה ומבריק.
מורחים על כל הפודינג שהתברר, ואז למעלה עם פולי קקאו מצופה שוקולד תלתלים שוקולד.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג פודינג עם קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "