קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות32
ציון בריאות2
מגזין

פודינג חמאת בוטנים

פודינג חמאת בוטנים
פודינגוויצ'ים של חמאת בוטנים עשויים להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 156 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 19 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם פצפוצי גרהם, תוספת מוקצפת, תערובת פודינג וניל מיידית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. נסו מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם כוסות חמאת בוטנים שוקולד, סופגניות בננה חמאת בוטנים אפויות עם זיגוג חמאת בוטנים שוקולד (ללא גלוטן + טבעוני), ו מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'בציפוי שוקולד & מיני בוטנים חמאת כוסות / מאפינס מאפין (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו שני 13 אינץ'. איקס 9-אין. מחבתות עם רדיד; להפריש. בקערה גדולה שלבו 3/4 כוס חמאת בוטנים ו 1-1 / 2 כוסות חלב עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים לאט בתערובת פודינג שוקולד עד לקבלת תערובת אחידה; מקפלים פנימה 1 כוס תוספת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
3 אונקיות BAKER'S חצי מתוק שוקולד3 אונקיות BAKER'S חצי מתוק שוקולד
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
יוצקים לתבנית מוכנה אחת; להקפיא עד ליציבות. חזור על הפעולה עם פודינג וניל ושאר חמאת הבוטנים, חלב ותוספת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים לתבנית שנייה; להקפיא עד ליציבות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
שוברים או חותכים פצפוצי גרהם לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
5
חותכים תערובת פודינג קפואה ל -32 ריבועים, בערך 2-1/2 אינץ'. איקס 2-1 / 4 ב.; מניחים כל ריבוע בין שני קרקרים. עוטפים בניילון. להקפיא בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות