פודינג טופי דביק
אם יש לך קצפת, שעועית וניל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: ממש חטא! פודינג טופי דביק עם רוטב פקאן טופי, פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פורט, ו פודינג טופי דביק.
הוראות
חמאה צלחת אפיית זכוכית 8 על 12 אינץ'. בקערה בינונית חסינת חום, לכסות את התאריכים ומקלות קינמון עם המים הרותחים ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
מסננים את התאריכים במסננת ולנער את כל עודף מים; להשליך את הקינמון.
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה התרככה עם הסוכר החום וזרעי וניל עד התערובת היא רכה. לנצח את הביצים, אחד בכל פעם, גירוד בצד של הקערה לאחר כל תוספת. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם סודה לשתיה.
מוסיפים את החומרים היבשים לתערובת הסוכר החום ומכים במהירות נמוכה עד מעורבב, ולאחר מכן מערבבים את התאריכים הקצוצים. לגרד את הבלילה לתוך צלחת אפייה מוכן ואופים במשך 45 דקות, או עד עוגת תאריך הוא קפיצי וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
בסיר בינוני, להביא את השמנת הכבדה לרתיחה עם הסוכר החום.
מוסיפים את החמאה ומערבבים על חום מתון עד מומס; לשמור על חום.
באמצעות מזלג, לתקוע חורים בכל רחבי החלק העליון של עוגת תאריך חמה.
טפטוף 2 כוסות של רוטב טופי חם על העוגה. החזירו את העוגה לתנור ואפו במשך 5 דקות, עד שרוטב הטופי מבעבע בקצוות אך לא נספג במלואו.
תן לעוגה להתקרר עד שרוב הרוטב נספג, כ 1 שעה, תוקע חורים נוספים מעת לעת כדי לעזור לו לספוג יותר רוטב.
חותכים את העוגה לריבועים ומגישים עם קצפת ורוטב טופי הנותרים בצד.