פודינג טופי דביק
אם יש לכם קמח, ביצה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: ממש חטא! פודינג טופי דביק עם רוטב פקאן טופי, פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פורט, ו פודינג טופי דביק.
הוראות
בסיר בינוני, לשלב 1 1/4 כוסות של השמנת עם חמאה, סירופ תירס וסוכר; מביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד ענבר עמוק קרמל צורות, כ 40 דקות. בזהירות להקציף את הנותרים 1 1/4 כוסות שמנת. מסננים את הרוטב דרך מסננת לקערה.
בסיר קטן, מבשלים את התאריכים במים על חום נמוך בינוני עד שהמים נספגים כמעט והתאריכים רכים, כ -15 דקות.
להעביר את התאריכים וכל נוזל למעבד מזון ומחית עד חלקה מאוד.
חמאה קלה שש 1/2-כוס ramekins. בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עם הסוכר החום במהירות בינונית עד אור ורך. מקציפים את הביצה והוניל, ואז מכים את פירה התאריך. במהירות נמוכה, להכות את החומרים יבשים. כפית את הבלילה לתוך ramekins להחליק את צמרות.
אופים במשך 20 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך המרכזים יוצא נקי; תן מגניב מעט.
באמצעות סכין משונן קטן, לקצץ את צמרות רמת העוגות עם שולי ramekins. Unmold העוגות ולהפוך אותם על מתלה תיל. חותכים כל עוגה בחצי אופקית. למחוק את ramekins ואת כף 1 כף של רוטב טופי לתוך כל אחד. להחזיר את השכבות התחתונות של העוגות כדי ramekins, לחתוך את הצד. כפית כף נוספת של רוטב הטופי לתוך ramekins העליון עם שאר שכבות העוגה. כפית כף נוספת של רוטב הטופי על העוגות ולהתפשט באופן שווה.
מניחים את ramekins על תבנית אפייה ואופים במשך 10 דקות, או עד toffee מבעבע סביב הקצוות.
תן לפודינג להתקרר במשך 5 דקות, ואז להפעיל סכין עם להב דק סביב החלק הפנימי של הראמקינס; להפוך כל פודינג על צלחת קינוח. לחמם מחדש את רוטב הטופי הנותר ולכפות קצת מסביב לפודינג.
מגישים עם גלידת וניל או קצפת.