קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

פודינג לחם בורבון

פודינג לחם בורבון
גשו לסופר וקנו חמאה, ג'בטה, סוכר מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון, פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון, ו פודינג לחם בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 177°. חמאה קלה צלחת אפייה 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
שים את הלחם בקערת ערבוב גדולה ושופך את החצי וחצי על זה, זורק אותו בעדינות כדי להשרות את הלחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
2
תן לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3
בסיר בינוני, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מהחום, להוסיף את הסוכר החום, סוכר מגורען, וניל, ומערבבים עד משולב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
5
בקערה בינונית, לטאטא את הביצים, ולאחר מכן להוסיף את תערובת חמאה סוכר, ערבוב עד משולב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
יוצקים את תערובת פודינג על הלחם, לזרוק בעדינות לשלב את פודינג חצי וחצי תערובת עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
7
יוצקים את תערובת הלחם לתוך צלחת אפייה מוכנה ולהפיץ אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
מפזרים את הצימוקים מלמעלה ומעבידים אותם בעדינות לתוך הפודינג; ודא שהנוזל מכסה את הלחם. מכסים את צלחת האפייה בנייר אלומיניום ואופים במשך 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר את רדיד ואופים במשך 10 עד 15 דקות נוספות, עד פודינג הלחם הוא חום זהוב. תניח את הפודינג בצד בזמן שאתה מכין את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
כדי להפוך את זיגוג בורבון: להמס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
הסר מהחום ולהוסיף את הוויסקי ואת הסוכר ' ממתקים, ערבוב עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
12
מוסיף את השמנת ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
13
יוצקים את הזיגוג על החלק העליון של פודינג לחם ולתת לו לשבת במשך 15 דקות לפני ההגשה. פודינג הלחם מוגש הכי טוב חם, אבל זה יכול להיות בקירור, מכוסה היטב, עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן