פודינג לחם בטטה עם אגוזי קשיו פריכים
והוא מספק כ 8 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא קשיו, ג'ינג'ר טחון, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו פודינג לחם בטטה, פודינג לחם בטטה ופטריות, ו פודינג לחם בטטה בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 375 מעלות F. לעטוף את תפוחי האדמה המתוקים בנפרד בנייר אלומיניום.
מניחים אותם על תבנית אפייה ואופים עד רך כאשר פירסינג עם מזלג, 1 עד 1 1/2 שעות.
הסר את נייר הכסף, לחתוך את תפוחי האדמה לשניים ולגרוף את הבשר מן העורות.
להעביר את הבטטה המבושלת למעבד מזון, להוסיף 1/2 כוס חלב ולעבד עד smooth.In קערה גדולה, לטאטא את הביצים, סוכר מגורען, סוכר חום, מלח, וניל, ויסקי, גרידת תפוזים, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל ואולספייס יחד עד חלקה. בינתיים, להביא את הנותרים 1/2 כוס חלב ואת השמנת לרתיחה בסיר קטן. לאט לאט לשפוך את השמנת החמה על תערובת הביצים, לטאטא כל הזמן.
מוסיפים את מחית הבטטה ומערבבים עד לשלב שווה.
מוסיפים את הלחם ומערבבים בעדינות לשלב. מקררים את בסיס פודינג הלחם לפחות 2 שעות ועד לילה.מקם מתלה במרכז התנור ומחמם מראש ל 350 מעלות F. מעיל קל 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם ספריי בישול nonstick.מערבבים את בסיס פודינג הלחם, ואז לשפוך אותו לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מפזרים את החלק העליון עם אגוזי קשיו וסוכר turbinado ואופים עד חום זהוב, נפוח מעט, ולהגדיר, 35 עד 40 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.בדוק את מתכונים קינוח אלה על רפובליקת מזון: כל
קינמון אפוי-הל תפוחים מתכון
מתכון עוגת פודינג לחם בננה