פודינג לחם דלעת-ג'ינג'ר
, המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 724 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 6 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לך ג'ינג'ר מגובש, עוגת פאונד, צימוקים זהובים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה מוצק. נסו פודינג אורז ג'ינג'ר דלעת, עוגות פודינג דלעת ג'ינג'ר, ו ג'ינג'ר של סבתא שלי-לחם ריבה ופודינג חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
חותכים את הדלעת או הדלעת לרבעים ומסירים את הזרעים.
מברישים את החלק הפנימי במעט שמן זית ומסדרים על תבנית עם נייר אפייה, בצד העור כלפי מעלה. צולים בתנור עד דלעת או סקווש רך כל הדרך, על 1 שעה.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר. זורקים את העור ומחית את הבשר במעבד מזון. (ניתן להכין את המחית 1 או 2 ימים קדימה.)
מחממים תנור ל -350 מעלות פ. בקערה גדולה משלבים 2 1/2 כוסות ממחית הדלעת או הדלעת, הביצים, הסוכר החום והתבלינים.
מקציפים פנימה את השמנת והווניל.
שלב את הלחם, הצימוקים והג ' ינג 'ר בתבנית אפייה בגודל 7 על 11 אינץ'.
יוצקים את תערובת הפודינג על הלחם לכיסוי ומניחים לשבת 15 דקות. (אתה לא יכול להשתמש בכל תערובת פודינג בהתחלה; להוסיף עוד אם יש מקום בצלחת פעם הלחם ספוג.)
אופים בתנור שחומם מראש עד שהפודינג מוגדר, כ -40 דקות. כפית לתוך קערות ומפזרים אבק של סוכר ממתקים על גבי, אם תרצה. זה נופל בקינוח.