פודינג לחם דלעת עם רוטב שוקולד לבן
פודינג לחם דלעת עם רוטב שוקולד לבן הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 6 מנות. , מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 1076 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -38 גרם שומן למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קצפת כבדה, אגוז מוסקט טחון, ביצים וקינמון טחון. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פודינג לחם דלעת , פודינג לחם שוקולד דובדבן , ופודינג לחם שוקולד עם הפתעה אגסים .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את תשעת המרכיבים הראשונים.
להוסיף קוביות לחם; מערבבים לציפוי.
מניחים לעמוד במשך 15 דקות.
מעבירים ל-2-Qt משומן. צלחת אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
בינתיים מחממים בסיר קטן שוקולד לבן ושמנת. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס. מצננים עד להסמכה, כ-10 דקות.
מגישים רוטב חם עם פודינג חם. מקררים שאריות.