פודינג לחם ללא חלב
פודינג לחם ללא חלב דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . יש קינוח זה 281 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לכם זנגביל טחון, קינמון טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פודינג לחם דלעת ללא חלב, עוגות פודינג לחם קוקוס עם ציפוי קרם מקדמיה גולמי (ללא חלב), ו פודינג פטל שוקולד בריא (טבעוני, ללא חלב, ללא גלוטן).
הוראות
גריז 2 ליטר (כמו 11x7 אינץ') תבנית אפייה.
מוסיפים את קוביות הלחם והצימוקים, זורקים יחד ומתפשטים בשכבה זוגית.
בקערת ערבוב גדולה, היכו יחד את משקה חלב 2 כוסות, ביצים, סוכר ווניל עד שהסוכר מתמוסס.
הוסף את הנותרים 2 כוסות משקה חלב, קינמון, זנגביל, allspice, ציפורן, ומלח, ומערבבים על נמוך רק עד בשילוב.
יוצקים את תערובת הביצים על קוביות הלחם.
תן לו לשבת ולספוג במשך כ 30 דקות, ולאחר מכן מחממים התנור שלך ל 350 ° F.
אופים את פודינג הלחם ללא חלב במשך כ -30 עד 40 דקות, או עד סט וחום זהוב.