פודינג לחם מייפל הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך לחם, חלב, צימוקים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג לחם מייפל, פודינג לחם מייפל, ו פודינג לחם וורמונט מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסדרים את קוביות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
אופים ב 325 במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים קוביות לחם בתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מערבבים את החלב ואת 8 המרכיבים הבאים בקערה בינונית, ומערבבים עם מקציף תיל עד מעורבב היטב. מערבבים בצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים תערובת חלב על לחם, משליכים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
לחמניות לבנות
6
תן לתערובת לעמוד 40 דקות.
7
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד פודינג מוגדר.