פודינג לחם מלוח עם תרד ופטריות דורש מסביב 59 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אם יש לכם ביצים, שיני שום, חלבוני ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. מתכונים דומים: פודינג לחם מלוח עם תרד ופטריות, פודינג לחם מלוח עם פטריות וגבינת פרמזן, ו פודינג לחם מתובל עם בייקון, פלפלים ותרד.
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים שום ופטריות; מבשלים 6 עד 7 דקות או עד הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים עשבי תיבול דה פרובנס, מלח ופלפל; לבשל 1 דקה. כף לתוך קערה גדולה. להפריש, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
פטריות
שום
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מחממים את החמאה הנותרת באותו מחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
להוסיף תרד; לבשל 2 דקות או עד wilts תרד, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים תרד לתוך תערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
תרד
6
מניחים לחם בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
מסננים עודפי נוזל מתערובת תרד ופטריות; כפית על לחם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
תרד
לחם
8
מערבבים חלב, ביצים, חלבונים, גבינת פרובולון, ערבוב עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
פרובולון
חלבונים
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
יוצקים תערובת ביצה על תערובת תרד ופטריות. למעלה עם גבינת פרמזן.