פודינג לחם מקסיקני
פודינג לחם מקסיקני יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, queso manchego, לחם x2x משלושה לחמניות 6-7 אינץ', וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פודינג לחם מקסיקני, Capirotada (פודינג לחם מקסיקני), ו פודינג לחם שוקולד מקסיקני.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. להמיס 4 כפות חמאה בסיר קטן על אש בינונית נמוכה.
מברשת גדול מסגרת אפייה גיליון עם כמה תערובת חמאה. סדר פרוסות לחם על הסדין.
מברשת לחם בנדיבות עם תערובת חמאה שנותרה.
אופים פרוסות לחם 10 דקות; להפוך פרוסות מעל ואופים עד זהב פריך, על 5 דקות יותר. מגניב. מסדרים לחם בתבנית זכוכית 15x10x2 אינץ'. לשמור על טמפרטורת התנור.
להביא סוכר חום, 1 1/2 כוסות מים, מקלות canela, אניסיד, ו 6 כפות חמאה לרתיחה בסיר בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים עד סירופ מצטמצם 2 כוסות, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות. (לחם וסירופ ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים לחם ומאחסנים בטמפרטורת החדר. כיסוי וסירופ צ ' יל. סירופ Rewarm לפני השימוש.)
בהדרגה לשפוך סירופ חם על פרוסות לחם, המאפשר כמה סירופ להיספג לפני הוספת יותר.
מפזרים צימוקים, שקדים, ובוטנים מעל. מכסים צלחת בנייר כסף ואופים עד שהלחם מתרכך מעט והסירופ מבעבע, כ -25 דקות.
מניחים 2 פרוסות לחם על כל צלחת; כפית כמה סירופ, צימוקים, ואגוזים מעל. מעל כל אחד עם queso manchego.
מגישים עם crema mexicana, אם תרצה בכך.
* גבינה צהובה בהירה, רכה למחצה, השונה מהגבינה הספרדית המיושנת באותו שם. במקום גבינת צ 'דר קלה, מונטריי ג' ק, או מונסטר.
** שמנת מקסיקנית מתורבתת עם טעם אגוזים מעט ועקביות של שמנת חמוצה דקה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.