פודינג לחם מתובל
אם $1.12 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג לחם מתובל יכול להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 351 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, פלפל, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פודינג לחם עם רוטב רום מתובל, אגס מתובל ופודינג לחם שוקולד, ו פודינג לחם קרמל תפוח מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את הקינמון, אגוז מוסקט, קליפת תפוז מיובשת, ציפורן, פלפל, וג ' ינג ' ר לתוך 3 כוסות של חצי וחצי במיכל למיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 3 דקות. בדוק את הטמפרטורה של התערובת ומיקרוגל ב 30 עליות שניות עד שהוא מגיע 180 מעלות F. כיסוי ותלול 15 דקות.
מניחים את הביצים והחלמונים בבלנדר עם קנקן 8 כוסות. להתמזג במהירות הנמוכה ביותר במשך 30 שניות. להעלות את המהירות לרבע כוח ולהוסיף לאט את הסוכרים להתמזג עד מעובה מעט, על 1 דקה.
הוסף את 2 כוסות הנותרים חצי וחצי. עם המכונה עדיין פועל, יוצקים את חצי מתובל וחצי דרך מסננת יד קטנה ולהוסיף את הרום. השתמש באופן מיידי, או לאחסן מכוסה במקרר עד 72 שעות.
מחממים את התנור על ההגדרה הנמוכה (או חמה).
חותכים דיסק עגול 7 אינץ ' מהחלק העליון של הבול באמצעות סכין לחם ארוך או פורס משונן. לקרוע את הדיסק לחתיכות ולפזר במחבת צלייה גדולה.
חותכים את כל הדרך סביב החלק הפנימי של הבול רק בתוך הקיר החיצוני.
חותכים כלפי מטה לרוחב הפנים של הלחם, תחילה בכיוון אחד, ואז 90 מעלות אליו כדי ליצור רשת, הדרך בה הייתם קוביית בשר מנגו כדי להסיר אותו מן העור.
הסר את תקעי הלחם וקרע לתוך חתיכים בגודל של ביצה.
מוסיפים למחבת הצלייה ואופים עד שהלחם יבש, 1/2 עד 2 שעות.
מפזרים את הפרי על הלחם, יוצקים את פודינג, ולחץ על הלחם כדי לטבול את כל החתיכות. לכסות ולספוג במשך 2 שעות בטמפרטורת החדר או עד 8 שעות במקרר.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
יוצקים את החמאה המומסת לתוך בקבוק ספריי ומתיזים את החלק הפנימי של קליפת הלחם. הקפד לכסות את החלק התחתון עם שכבה דקה כדי למנוע את רפרפת.
מניחים את קליפת הלחם במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' ומניחים בתנור כדי טוסט הפנים במשך 30 דקות.
הסר את קליפת הלחם מהתנור והעביר את תערובת הלחם הטבול לתוך הקליפה.
אופים עד סופלה פודינג לחם ומגיע לטמפרטורה פנימית של 165 עד 170 מעלות F, 1 1/2 עד 2 שעות.
הסר וקריר 30 דקות לפני חיתוך או גריפה והגשה.