פודינג לחם עדין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם עדין. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 715 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, עוגת שוקולד עדינה, ו מאפה פריך קצר עדין (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את puddings, לחמם את התנור ל 350 מעלות. חמאה שש 10 אונקיות ramekins.
שלב את בריוש וחלב בסיר ולתת לשבת במשך 10 דקות.
מניחים את הסיר מעל חום בינוני גבוה, וכאשר בועות טופס סביב הקצוות של החלב, להסיר מן החום.
במיקסר מצויד במשוט (או בקערה עם מערבל יד), להכות יחד את חלמוני ביצה וסוכר עד אור וחיוור. מקציפים קלות את תערובת הלחם החם לביצים. הוא יתפרק לחתיכות, אבל אל תתנו לו להפוך למחית.
לטאטא את הלבנים עם המלח בקערת המיקסר הנקייה (או קערה גדולה) עד שהם מחזיקים פסגות רכות. מקציפים את הוניל. מקפלים את הלבנים לתערובת הלחם. מצקת את תערובת הפודינג לתוך ramekins. הגדר את ramekins בתבנית אפייה רק גדול מספיק כדי להחזיק אותם, ויוצקים מספיק מים רותחים לתוך המנה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
אופים את הפודינג עד שבוחן העוגה מוכנס במרכז יוצא נקי, 25 עד 35 דקות.
מערבבים את הסוכר, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים ומים בסיר קטן, מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים ביין הלבן. לטעום ולהתאים את מיץ תפוזים וסוכר, אם תרצה בכך.
כדי לשרת, להפוך את puddings לתוך קערות רדודות, וכפית קצת רוטב סביב כל אחד.
7 בינואר 1877: "משק הבית: קבלות על השולחן."המתכון חתם על סוכנת בית טובה.—1877
Reprinted from THE ESSENTIAL NEW YORK TIMES COOKBOOK by Amanda Hesser. Compilation copyright (c) 2010 by The New York Times Company and Amanda Hesser. Recipes and reprinted text copyright (c) 2010 by The New York Times Company. משמש באישור של המוציא לאור, W. W. Norton & Company, Inc.