קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם עדין

פודינג לחם עדין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם עדין. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 715 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, עוגת שוקולד עדינה, ו מאפה פריך קצר עדין (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את puddings, לחמם את התנור ל 350 מעלות. חמאה שש 10 אונקיות ramekins.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב את בריוש וחלב בסיר ולתת לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מניחים את הסיר מעל חום בינוני גבוה, וכאשר בועות טופס סביב הקצוות של החלב, להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
במיקסר מצויד במשוט (או בקערה עם מערבל יד), להכות יחד את חלמוני ביצה וסוכר עד אור וחיוור. מקציפים קלות את תערובת הלחם החם לביצים. הוא יתפרק לחתיכות, אבל אל תתנו לו להפוך למחית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לטאטא את הלבנים עם המלח בקערת המיקסר הנקייה (או קערה גדולה) עד שהם מחזיקים פסגות רכות. מקציפים את הוניל. מקפלים את הלבנים לתערובת הלחם. מצקת את תערובת הפודינג לתוך ramekins. הגדר את ramekins בתבנית אפייה רק גדול מספיק כדי להחזיק אותם, ויוצקים מספיק מים רותחים לתוך המנה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
אופים את הפודינג עד שבוחן העוגה מוכנס במרכז יוצא נקי, 25 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר ממרחץ המים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1
מערבבים את הסוכר, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים ומים בסיר קטן, מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום ומערבבים ביין הלבן. לטעום ולהתאים את מיץ תפוזים וסוכר, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
כדי לשרת, להפוך את puddings לתוך קערות רדודות, וכפית קצת רוטב סביב כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
7 בינואר 1877: "משק הבית: קבלות על השולחן."המתכון חתם על סוכנת בית טובה.—1877
5
Reprinted from THE ESSENTIAL NEW YORK TIMES COOKBOOK by Amanda Hesser. Compilation copyright (c) 2010 by The New York Times Company and Amanda Hesser. Recipes and reprinted text copyright (c) 2010 by The New York Times Company. משמש באישור של המוציא לאור, W. W. Norton & Company, Inc.