קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם עדין

פודינג לחם עדין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם עדין. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 715 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, עוגת שוקולד עדינה, ו מאפה פריך קצר עדין (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את puddings, לחמם את התנור ל 350 מעלות. חמאה שש 10 אונקיות ramekins.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שלב את בריוש וחלב בסיר ולתת לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מניחים את הסיר מעל חום בינוני גבוה, וכאשר בועות טופס סביב הקצוות של החלב, להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
במיקסר מצויד במשוט (או בקערה עם מערבל יד), להכות יחד את חלמוני ביצה וסוכר עד אור וחיוור. מקציפים קלות את תערובת הלחם החם לביצים. הוא יתפרק לחתיכות, אבל אל תתנו לו להפוך למחית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
לטאטא את הלבנים עם המלח בקערת המיקסר הנקייה (או קערה גדולה) עד שהם מחזיקים פסגות רכות. מקציפים את הוניל. מקפלים את הלבנים לתערובת הלחם. מצקת את תערובת הפודינג לתוך ramekins. הגדר את ramekins בתבנית אפייה רק גדול מספיק כדי להחזיק אותם, ויוצקים מספיק מים רותחים לתוך המנה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
אופים את הפודינג עד שבוחן העוגה מוכנס במרכז יוצא נקי, 25 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר ממרחץ המים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1
מערבבים את הסוכר, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים ומים בסיר קטן, מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
גרידה כתומהגרידה כתומה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום ומערבבים ביין הלבן. לטעום ולהתאים את מיץ תפוזים וסוכר, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
כדי לשרת, להפוך את puddings לתוך קערות רדודות, וכפית קצת רוטב סביב כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
7 בינואר 1877: "משק הבית: קבלות על השולחן."המתכון חתם על סוכנת בית טובה.—1877
5
Reprinted from THE ESSENTIAL NEW YORK TIMES COOKBOOK by Amanda Hesser. Compilation copyright (c) 2010 by The New York Times Company and Amanda Hesser. Recipes and reprinted text copyright (c) 2010 by The New York Times Company. משמש באישור של המוציא לאור, W. W. Norton & Company, Inc.