והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, ביצים, גבינת גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: דלעת סקווש ומלית פטריות בר, פודינג לחם פטריות בר, ו פודינג לחם פטריות בר.
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
2
סקווש ערימה על תבנית אפייה, טפטוף עם שמן ו 1/2 כפית. כל מלח ופלפל, וזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
סכין קילוף
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים, ערבוב מדי פעם, עד חום רך וזהוב, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
4
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף כרישה עם 1/4 כפית. מלח; לבשל עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
(צינור גדול)
7
מוסיפים שום, מבשלים 2 דקות, ומוסיפים תערובת לסקווש.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
סכין קילוף
8
ממיסים הנותרים 2 כפות. חמאה באותו מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים פטריות ו 1/4 כפית. כל מלח ופלפל. להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל, ערבוב, עד פטריות יש לשחרר את הנוזל שלהם מתחילים חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
10
הסר מהחום ומערבבים ב טימין.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום
11
מוסיפים פטריות לתערובת כרישה סקווש. מערבבים לחם; לגרוף לתוך 9 - by 13-in בחמאה. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
סכין קילוף
רכז לימונדה מופשר, מחולק
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
להקציף יחד חצי חצי, ביצים, נשאר 1/2 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פלפל, קמח ופרמזן בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
יוצקים פודינג על תערובת לחם ולתת לעמוד 10 דקות. למעלה עם gruyre, ואז לאפות, חשוף, עד גבינה מותכת ומתחילה חום פודינג מוגדר רק (לתקוע עם סכין כדי לבדוק), 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
14
הפוך קדימה: דרך צעד 4, 1 יום קדימה, מכוסה ומקורר; או לסיים פודינג לחם 1 יום קדימה, צמרמורת, ולהתחמם ב 375 במשך 30 דקות.