קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

פודינג לחם עם פטריות בר ודלורית

פודינג לחם עם פטריות בר ודלורית
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, ביצים, גבינת גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: דלעת סקווש ומלית פטריות בר, פודינג לחם פטריות בר, ו פודינג לחם פטריות בר.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
סקווש ערימה על תבנית אפייה, טפטוף עם שמן ו 1/2 כפית. כל מלח ופלפל, וזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
סכין קילוףסכין קילוף
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים, ערבוב מדי פעם, עד חום רך וזהוב, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
4
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף כרישה עם 1/4 כפית. מלח; לבשל עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מוסיפים שום, מבשלים 2 דקות, ומוסיפים תערובת לסקווש.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
סכין קילוףסכין קילוף
8
ממיסים הנותרים 2 כפות. חמאה באותו מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים פטריות ו 1/4 כפית. כל מלח ופלפל. להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל, ערבוב, עד פטריות יש לשחרר את הנוזל שלהם מתחילים חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
10
הסר מהחום ומערבבים ב טימין.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
11
מוסיפים פטריות לתערובת כרישה סקווש. מערבבים לחם; לגרוף לתוך 9 - by 13-in בחמאה. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
סכין קילוףסכין קילוף
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
להקציף יחד חצי חצי, ביצים, נשאר 1/2 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פלפל, קמח ופרמזן בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
יוצקים פודינג על תערובת לחם ולתת לעמוד 10 דקות. למעלה עם gruyre, ואז לאפות, חשוף, עד גבינה מותכת ומתחילה חום פודינג מוגדר רק (לתקוע עם סכין כדי לבדוק), 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
14
הפוך קדימה: דרך צעד 4, 1 יום קדימה, מכוסה ומקורר; או לסיים פודינג לחם 1 יום קדימה, צמרמורת, ולהתחמם ב 375 במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק

מרכיבים