קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

פודינג לחם עם רוטב קרמל

פודינג לחם עם רוטב קרמל
צריך קינוח צמחוני? פודינג לחם עם רוטב קרמל יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.05 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 376 קלוריות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו חצי וחצי, סוכר, וניל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו פודינג לחם קרמל עם רוטב קרמל שמנת, פודינג לחם בלווטר עם רוטב קרמל, ו פודינג לחם בננה עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים לחם לרוחב לפרוסות בעובי 1 אינץ'; חתוך וזורק קרום (או שמור לשימושים אחרים) וחותך פרוסות לקוביות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
2
בקערה מקציפים ביצים, חלב, חצי וחצי, סוכר, אמרטו ווניל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בעדינות צימוקים וקוביות לחם רק עד לחות אחידה; יוצקים תערובת לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. מכסים ברפיון ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
ליקר Amarettoליקר Amaretto
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדריםדבש הדרים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
אופים פודינג בתנור רגיל 350 או הסעה עד מרכז מוגדר (לחתוך לבדוק), על 1 שעה. גורפים חלקים או חותכים ומרימים בעזרת מרית רחבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
מגישים חם עם רוטב קרמל אמרטו.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
ליקר Amarettoליקר Amaretto
5
רוטב קרמל אמרטו. במחבת 1 עד 2 ליטר על אש נמוכה, מערבבים 1 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים עד להמסת הסוכר, כ -3 דקות. הגבירו את האש לגבוהה והרתיחו, ללא ערבוב, עד שהתערובת בצבע ענבר, כ -8 דקות; הסר את התבנית מהאש. בינתיים, במחבת של 1 עד 2 ליטר על אש בינונית-גבוהה, הביאו לרתיחה 1/3 כוס הקצפה. מכבים את האש, מוסיפים בזהירות שמנת חמה ו 1/4 כוס אמרטו או ליקר אחר בטעם שקדים או 1 כף תמצית שקדים לסוכר המקורמל; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה (התערובת תבעבע).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
מים רגיליםמים רגילים
ליקר Amarettoליקר Amaretto
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
( 23)( 23)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מגישים חם. עושה בערך 1 כוס.