פודינג לחם עם רוטב קרמל
צריך קינוח צמחוני? פודינג לחם עם רוטב קרמל יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.05 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 376 קלוריות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו חצי וחצי, סוכר, וניל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו פודינג לחם קרמל עם רוטב קרמל שמנת, פודינג לחם בלווטר עם רוטב קרמל, ו פודינג לחם בננה עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים לחם לרוחב לפרוסות בעובי 1 אינץ'; חתוך וזורק קרום (או שמור לשימושים אחרים) וחותך פרוסות לקוביות בגודל 1 אינץ'.
בקערה מקציפים ביצים, חלב, חצי וחצי, סוכר, אמרטו ווניל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בעדינות צימוקים וקוביות לחם רק עד לחות אחידה; יוצקים תערובת לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. מכסים ברפיון ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
אופים פודינג בתנור רגיל 350 או הסעה עד מרכז מוגדר (לחתוך לבדוק), על 1 שעה. גורפים חלקים או חותכים ומרימים בעזרת מרית רחבה.
מגישים חם עם רוטב קרמל אמרטו.
רוטב קרמל אמרטו. במחבת 1 עד 2 ליטר על אש נמוכה, מערבבים 1 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים עד להמסת הסוכר, כ -3 דקות. הגבירו את האש לגבוהה והרתיחו, ללא ערבוב, עד שהתערובת בצבע ענבר, כ -8 דקות; הסר את התבנית מהאש. בינתיים, במחבת של 1 עד 2 ליטר על אש בינונית-גבוהה, הביאו לרתיחה 1/3 כוס הקצפה. מכבים את האש, מוסיפים בזהירות שמנת חמה ו 1/4 כוס אמרטו או ליקר אחר בטעם שקדים או 1 כף תמצית שקדים לסוכר המקורמל; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה (התערובת תבעבע).
מגישים חם. עושה בערך 1 כוס.