פודינג לחם עם רוטב שמנת אירי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך לחם, צימוקים זהובים, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג לחם אירי עם רוטב קרמל-ויסקי, גלידת לחם חום אירית עם רוטב חמאה, ו פודינג לחם עם רוטב שמנת בורבון.
הוראות
1
כדי להכין פודינג, לשלב 2/3 כוס סוכר וביצים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מחממים 2 2/3 כוסות חלב, וניל וקינמון בסיר בינוני, כבד על חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב הקצה (לא להרתיח). בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להחזיר תערובת חלב למחבת; לבשל על אש נמוכה 6 דקות או עד תערובת מעילה את החלק האחורי של כף, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
וניל
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
מחבת
3
הסר מהחום.
4
מערבבים לחם, תמרים וצימוקים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
לחם
תאריכים
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
יוצקים תערובת חלב על תערובת לחם; לזרוק היטב מעיל. תערובת לחם כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מכסים ומקררים 4 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
לחם
חלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מניחים צלחת אפייה בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות 40 דקות נוספות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
9
כדי להכין רוטב, לשלב 2 כפות סוכר וחלמונים ביצה בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
רוטב
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
10
מחממים 1/2 כוס חלב בסיר קטן, כבד על חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב הקצה (לא להרתיח). בהדרגה להוסיף חלב חם תערובת חלמון ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
11
מניחים תערובת חלב במחבת; לבשל על אש נמוכה 6 דקות או עד תערובת מעילה את החלק האחורי של כף, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
12
הסר מהחום; מערבבים בליקר.
מרכיבים שתצטרך
ליקר
13
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח במשך 5 דקות או עד שהרוטב מתקרר לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב מתמיד.