פודינג לחם פאדג' זוגי עם ציפוי קצפת שוקולד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג לחם פאדג' כפול עם ציפוי קצפת שוקולד. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 565 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -29 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-25 דקות . אם יש לכם וניל, שמנת כבדה, רוטב שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון של 19% , המנה הזו גרועה למדי. נסו את פודינג לחם שוקולד כפול של סאני עם קצפת בורבון , פודינג צ'יה שוקולד צ'יפס כפול מוקצף ופודינג לחם כפול שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
חממו את התנור ל-325 מעלות F. חמאה או השתמשו בתרסיס נון-סטיק על תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
מורחים את קוביות הלחם בתבשיל המוכן.
מניחים את השוקולד המגורר בקערה בינונית; לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה, טורפים יחד את הסוכרים, אבקת הקקאו והקינמון.
טורפים פנימה את הביצים, אחת בכל פעם. מערבבים פנימה את הווניל.
בסיר בינוני מביאים את החלב והשמנת לרתיחה.
יוצקים את התערובת על השוקולד המגורר ומערבבים עד שהשוקולד נמס לגמרי.
תוך הקצפה מתמדת, יוצקים באיטיות את תערובת השוקולד לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את הבורבון ויוצקים את תערובת השוקולד באופן שווה על קוביות הלחם. מקררים פודינג לפחות שעה אחת או עד 12 שעות.
אופים את הפודינג רק עד להתייצבות וסכין הננעצת במרכז הפודינג יוצא נקי, כשעה.
מגישים את הפודינג חם או צונן עם ציפוי קצפת שוקולד.
מקציפים יחד את הסוכר והשמנת. לאחר שנוצרות פסגות רכות, מקפלים פנימה את רוטב השוקולד.
יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez
פודינג לחם בתפריט? נסה להתאים עם Madeiran ו-Pedro Ximénez. הטעם המתוק והאגוזי של פדרו שימנז עם תווים של תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיירין היא אופציה נוספת - אתה יכול אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדירן בפודינג הלחם! יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-34 דולר.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.