קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם פאדג' זוגי עם ציפוי קצפת שוקולד

פודינג לחם פאדג' זוגי עם ציפוי קצפת שוקולד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג לחם פאדג' כפול עם ציפוי קצפת שוקולד. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 565 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -29 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-25 דקות . אם יש לכם וניל, שמנת כבדה, רוטב שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון של 19% , המנה הזו גרועה למדי. נסו את פודינג לחם שוקולד כפול של סאני עם קצפת בורבון , פודינג צ'יה שוקולד צ'יפס כפול מוקצף ופודינג לחם כפול שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
חממו את התנור ל-325 מעלות F. חמאה או השתמשו בתרסיס נון-סטיק על תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מורחים את קוביות הלחם בתבשיל המוכן.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מניחים את השוקולד המגורר בקערה בינונית; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה גדולה, טורפים יחד את הסוכרים, אבקת הקקאו והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
טורפים פנימה את הביצים, אחת בכל פעם. מערבבים פנימה את הווניל.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
בסיר בינוני מביאים את החלב והשמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
יוצקים את התערובת על השוקולד המגורר ומערבבים עד שהשוקולד נמס לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8
תוך הקצפה מתמדת, יוצקים באיטיות את תערובת השוקולד לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את הבורבון ויוצקים את תערובת השוקולד באופן שווה על קוביות הלחם. מקררים פודינג לפחות שעה אחת או עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
אופים את הפודינג רק עד להתייצבות וסכין הננעצת במרכז הפודינג יוצא נקי, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
מגישים את הפודינג חם או צונן עם ציפוי קצפת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
11
מקציפים יחד את הסוכר והשמנת. לאחר שנוצרות פסגות רכות, מקפלים פנימה את רוטב השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

פודינג לחם בתפריט? נסה להתאים עם Madeiran ו-Pedro Ximénez. הטעם המתוק והאגוזי של פדרו שימנז עם תווים של תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיירין היא אופציה נוספת - אתה יכול אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדירן בפודינג הלחם! יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-34 דולר.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.